Oxygen

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Oxygen er et slot-spil med 6 kolonner, 7 rækker, drop-symboler og klyngegevinster. Spillet indeholder multiplikatorindsamlere, multiplikator- dealere, store symboler, eksploderende Wilds, X-Blaster Wilds og et free drop-bonusspil.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Oxygen er et klyngespil, hvor en klynge af 5 eller flere identiske symboler, som er vertikalt eller horisontalt forbundet, udløser en gevinst.

Særligesymboler

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af tre bonussymboler i normaltilstand udløser Free Drops- bonustilstanden.

Knapforklaringer

Spilleregler

Oxygen er et slot-spil med 6 kolonner, 7 rækker, drop-symboler og klyngegevinster.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster udbetales for en klynge af 5 eller flere vertikalt eller horisontalt forbundne, identiske symboler.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Kan spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symbolerne kan erstatte alle betalende symboler. En vinderkombination kun med Wild-symboler udbetales som symbolet med højest gevinst.

Spillet starter med et symbol-drop. Alle gevinster i det nuværende symbol-drop indsamles, og symboler, der var del af en vinderkombination, bliver fjernet. De resterende symboler falder lodret, indtil de når en hvileposition. Nye symboler dropper ind for at fylde de tomme pladser. Avalanche fortsætter, så længe der fremkommer nye gevinstkombinationer.

Enhver vindende kombination fordobler multiplikatorværdien på de symbolpladser, der er dækket af den vindende kombination. Den første gevinst på en given symbolplads tilføjer en X1-multiplikator (boble), hvorfra multiplikatorværdien fordobles for hver nye gevinstkombination, der dækker.

Alle multiplikatorværdier er vedvarende mellem free drops i bonustilstanden.

Den største enkeltstående multiplikator er 2048.

Multiplikator Strike-funktionen lægger et tilfældigt antal multiplikatorer op på symbolgitteret. Multiplikator Strike-funktionen kan udløses i ethvert symbol-drop eller free drop.

Multiplikator-indsamlingsfunktionen samler og lægger alle synlige multiplikatorværdier til indsamlingssymbolets position. Multiplikator- indsamlingsfunktionen aktiveres, når den er del af en vindende klynge. Multiplikator-indsamlingsfunktionen kan være vedvarende.

Dealer-funktionen ganger alle synlige multiplikatorværdier i et område med mindst en lodret eller vandret tilstødende V-form med multiplikatorværdien i dealer-symbolets position (minimum x2).

Multiplikator dealer-funktionen aktiveres, når den er del af en vindende klynge. Multiplikator dealer-funktionen kan være vedvarende.

Det eksploderende Wild er et Wild-symbol, der aktiverer, når det er del af en vindende klynge. Det eksploderende Wild fjerner alle udbetalingssymboler i et X-formet område over og under sig selv Det eksploderende Wild detonerer, når der ikke er flere vindende kombinationer. Alle funktioner indeni det X-formede område bliver udløst.

X-Blaster Wild er et Wild-symbol, der aktiverer, når det er del af en vindende klynge. Et vilkårligt udbetalingssymbol eller Wild-symbol bliver valgt og erstatter alle udbetalingssymboler i en X-form. Eksploderende Wilds eller X-Blasters på vejen bliver udløst. Symboler, der bliver påvirket af flere X-Blasters, bliver omdannet til Wild-symboler.

3 bonussymboler udløser bonusspillet med 10 free drops. Multiplikatorer er vedvarende, når du starter bonusspillet og mellem free drops. I Super Bonus er mindst én multiplikatorfunktion vedvarende. Bonusspillet kan udløses igen.

3 bonussymboler, +5 Free Drops

2 bonussymboler, +3 Free Drops

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Den maksimale, samlede gevinst i en spillerunde er begrænset til 25 000x af den samlede indsats.

En spilrunde slutter med det samme, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

SUPER BONUS

Køb et bonusspil med en garanteret, vedvarende multiplikatorfunktion. Det koster 500x den valgte indsats.

BONUS:

Køb et bonusspil. Det koster 100x den valgte indsats.

VEDVARENDE MULTIPLIKATORFUNKTION:

Garanteret, vedvarende multiplikatorfunktion. Det koster 25x den valgte indsats.

MULTIPLIKATOR-STRIKE:

Garanteret multiplikator-strike Det koster 10x den valgte indsats.

BONUSJAGT:

Køb en spillerunde med mere end tripel chance for at udløse en bonus. Det koster 3x den valgte indsats.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, derpå vælge en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og så trykke på Spin- knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilregler er gældende for X-iter-tilstanden.

Seneste opdatering: 20-12-2023