Speed Cash

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Dette er et slotspil med 3 hjul og 1 gevinstlinje. Kun udbetaling på den højeste gevinst.

Jokere kan erstatte et hvilket som helst symbol for at hjælpe med at skabe vindende symbolkombinationer. Vind den progressive jackpot ved at placere den maksimale indsats og få tre jokere på gevinstlinjen.

Tilbagebetalingsprocenten er 94.12 % inklusive progressiv jackpot. Tilbagebetalingsprocenten er 87.92 %, når der ikke spilles med maks. indsats.

Klik på "SPIL" for at starte spillet. Når hjulet stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til præmietabellen.

1. Gennemgå gevinstoversigten for at se, hvordan jackpot vindes.

2. En procentdel af indsatsen går til den progressive jackpot.

3. Den viste værdi for jackpotten kan være forskellig fra den faktiske værdi pga. forsinkelser i kommunikation med serveren.

4. Hvis to spillere vinder jackpotten på nogenlunde samme tid, vil den første vinder modtage den fulde jackpot, mens den anden vinder modtager startsatsen på jackpotten.

Handlinger

• Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Sats en- Satser en mønt.
  • Spil med maks. indsats- Satser maks.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.