Valhalla Gold

Om Valhalla Gold™

Valhalla Gold™ er en spillemaskine med 5x3-hjul og 25 faste gevinstlinjer.

Tilbage til afspiller (RTP)
Generelt
Bonus-symbol
Wild-symbol
Mysterium-funktion
Hjulkopi-funktion
Gratis Bonus-spin
Autospil

Tilbage til afspiller (RTP)

Tilbage til afspiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge, der spilles af spillere i et bestemt spil, der udbetales som gevinster over tid. RTP'en er fast og ændrer ikke.

Dette spil har en RTP på 96,03%.

Generelt

Spillet har 25 fastlagte gevinstlinje.
Hvis du har en vindende kombination på en spillelinje, fremhæves gevinsten på hjulene.
Alle gevinster udbetales venstre mod højre.
Almindelige gevinster skabes, når samme symbol vises ved siden af hinanden på en spillelinje, med et af symbolerne på det første hjul.
En almindelig gevinst udbetales pr. linje. Hvis du har mere end en kombination på en spillelinje, udbetales du den gevinst, der har den højeste værdi.
Almindelige gevinster afhænger af din indsats pr. linje. Indsats pr. linje = (Samlet indsats/Antallet af gevinstlinjer).
Almindelige gevinster i gevinsttabellen vises i kreditter, så hvis din samlede indsats er 0,25 kreditter pr. spil, er din indsats pr. linje = samlet indsats / antallet af gevinstlinjer, dvs. 0,25 kreditter / 25 gevinstlinjer = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }. Ved en gevinst

med 5 es-symboler, som giver 0,40 kreditter, vil den samlede udbetaling være { (0,01 indsats pr. linje * 0,40 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0,40 kreditter.
Spillet har en dynamisk gevinsttabel for at give spilleren yderligere information omkring udregning af udbetaling. Den udbetaling, der vises i gevinsttabellen for alle symbolkombinationerne, er det endelige beløb i kreditter, som allerede er multipliceret med den aktive indsat pr. spillelinje og udbetalt til spilleren.
Du udbetales gevinstbeløbet i feltet Udbetalt.
Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet være forbi, og du kan spille igen.

Bonus-symbol

5, 4 eller 3 bonus-symboler på enhver pay line giver henholdsvis 8, 6 eller 5 gratis spil.
Hvis flere pay lines indeholder vinderkombinationer af bonus-symboler, bliver alle tildelte gratis spil lagt sammen.
Spilleren kan vinde op til 200 gratis spil.

Wild-symbol

Wild-symbol kommer på alle hjul.
Vilde-symbol erstatninger for alle symboler undtagen Bonus-symbol.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterier:

Wild-symbol erstatter alle andre symboler, undtagen Bonus-symbol og fuldender vindende kombinationer.
Vindende kombinationer udbetales fra venstre mod højre, så der skal vises et symbol på det første hjul.
En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul, udbetales ikke. Kun de højeste vindende kombinationer udbetales pr. spillelinje.
Hvis der er mere end én mulig vindende kombination på en gevinstlinje, udbetales kun værdien af den højeste kombination.
Hvis din samlede indsats er 0,25 kreditter pr. spin, er din indsats pr. linje = samlet indsats/antallet af spillelinjer, dvs. 0,25 kreditter/25 spillelinjer = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }.
Spin hjulene.
Tre almindelige es-symboler vises på hjul 2, 3 og 4. Wild-symbol vises på hjul 1 og 5.
Dette fuldender en gevinst for 5 almindelige es-symboler, hvilket udbetaler 0,40 kreditter for en minimumsindsats.
Så din samlede udbetaling vil være { (0,01 indsats pr. linje * 0,40 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0,40 kreditter.

Mysterium-funktion

Hvert hjul indeholder en række mysterium placeringer, der erstattes af et spilsymbol under hvert spil.
Grundspil: Alle symboler inklusiv wild- og bonus-syboler kan være mysterieplaceringer.
Gratis spin: Alle symboler inklusiv wild- kan være mysterieplaceringer undtagen bonus- syboler.

Hjulkopi-funktion

På ethvert spin, hvor hjul 1 har en fuld stak af samme symbol, kan samme fulde stak fra hjul 1 kopieres til 1, 2, 3 eller alle 4 tilbageværende hjul, og spillet udviddes til 5x6 med 50 spillelinjer.
Alle gevinster udregnes efter hjulkopi-funktionen er færdig.
Spillet udviddes ikke til 5x6, hvis der er en fuld stak af bonussymboler eller ikke er gevinst.
Alle gevinster vurderes på det samme væddemål som dem, der startede funktionen.

Gratis Bonus-spin

5, 4 eller 3 bonus-symboler på enhver pay line giver henholdsvis 8, 6 eller 5 gratis spil.
Hvis flere pay lines indeholder vinderkombinationer af bonus-symboler, bliver alle tildelte gratis spil lagt sammen.
Spilleren kan vinde op til 200 gratis spil.
Hvis antallet af tildelte gratis spil er 25 eller mere, bliver spilleren tilbudt 4 muligheder:

I) Almindelige Gratis Spil:

Spilleren kan spille samme antal af gratis spil.

II) Nemme Gratis Spil:

Spilleren kan spille 1/2 af de tildelte almindelige gratis spin som nemme gratis spin.
Under disse gratis spin, udløses funktionen hjulkopiering med udviddelse hyppigere.
Spilleren tilbydes højest mulige antal heltal af nemme gratis spin. Resterende spin spilles som almindelige gratis spin.

III) Super Gratis Spil:

Spilleren kan spille 1/3 af de tildelte almindelige gratis spin som super gratis spin.
Under gratis spin tredobles alle udbetalinger.
Spilleren tilbydes højest mulige antal heltal af super gratis spin. Resterende spin spilles som almindelige gratis spin.

IV) Mega gratis spil:

Spilleren kan spille 1/5 af de tildelte almindelige gratis spin som mega gratis spin.
Under mega gratis spin multipliceres alle gevinster med 5.
Spilleren tilbydes højest mulige antal heltal af mega gratis spin. Resterende spin spilles som almindelige gratis spin.

Når en spiller vælger en mulighed, kan det ikke ændres under hele bonusrunden.

Hvis spilleren tildeles almindelige spin, vil de altid blivet spillet først.
Gratis spin bonus kan ikke udløses igen.
Alle indsatser og spillede linjer er de samme som dem, der udløste gratis spin.

Eksempel:

Spin hjulene.
En fuld stak med Bonussymboler vises på hjul 1, hvilket aktiverer funktionen Hjulkopi.
Hjul 1 kopieres til hjul 2 og 3.
3 Bonussymboler giver 5 gratis spin og alle 25 spillelinjer indeholder en gevinstkombination af 3 Bonussymboler.
Gratis spin tildeles sammen. Spilleren tildeles 5 X 25 = 125 gratis spin.
Dette fuldender gevinsten med 3 Bonussymboler, som giver 0,05 kreditter på hver gevinstlinje med minimumsindsats. Så den samlede gevinst med Bonussymboler vil være 0,05 kredit * 25 gevinstlinjer = 1,25 kreditter.
Spilleren bliver bedt om at vælge ét af de gratis Bonus-spin.
Spilleren vælger Super gratis spin, spilleren tildeles 41 Gratis spin som Super gratis spin og 1 Almindeligt gratis spin.
På første gratis spin, som er et Almindeligt gratis spin, vises 3 Dronninger på hjul 1, 2 og 3 på spillelinje 1.
Dette fuldender gevinsten med 3 Dronninger, som giver 0,05 kreditter på hver gevinstlinje med minimumsindsats.
På andet gratis spin, som er et Mega gratis spin, vises 4 Konger på hjul 1, 2, 3 og 4 på spillelinje 1.
Dette fuldender gevinsten med Konger, som giver 0,15 kreditter på minimumsindsatser med en 5x multiplikator. Så den samlede gevinst med Konger vil være 0,15 kreditter * 5
= 0,75 kreditter.
Du har ingen vinderkombination i yderligere gratis spin, så din samlede gratis spin win ville være 0,05 kreditter + 0,75 kreditter = 0,80 kreditter.
Bonus-gevinster føjes til gevinster fra gratisspin, så din samlede udbetaling er 1,25 kreditter + 0,80 kreditter = 2,05 kreditter.

Autospil

Du kan også vælge Spin for et fastlagt antal gange i træk uden interaktion med spillet. Det gør du med Automatisk spil.

Du skal vælge et indsatsbeløb før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.

Tryk/klik på Automatisk spil til.
Tryk/klik på det antal spin, du ønsker at spille. Automatisk spil går i gang. For at stoppe Automatisk spil skal du trykke/klikke på Stop.

Tilpasset Modus

Automatisk spil er også tilgængeligt med Brugerdefineret tilstand, hvor nogle indstillinger for Automatisk spil er tilgængelige.

Indstillinger for Automatisk spil

1. Møntværdi
Du kan vælge en møntværdi før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.

2. Møntindsats
Møntindsats er antallet af mønter, der er tilladt pr. linje. Møntindsatser varierer fra spil til spil.

3. Samlet Indsats
Samlet Indsats viser den samlede Indsatsværdi. Samlet indsats = (Møntværdi * Møntindsats * Antal spillelinjer).

4. Spil
Du kan indstille, antallet af gange spillemaskinens hjul drejer, under Automatisk spil.

5. Gevinstgrænse
Spin stoppes, hvis antallet af vundne kreditter overstiger eller svarer til det valgte antal.

6. Tabsgrænse
Stop spin, hvis Automatisk spil overstiger værdien for tabsgrænsen med næste spil.

Indtil Stop

Fortsæt Automatisk spil, indtil du trykker/klikker på knappen Stop eller stopper ved udløsning af Gratis Spin eller en anden bonusfunktion.

Vigtigt:
Det er muligt, at denne funktion ikke er tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 24-05-2021