Samba Carnival

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Samba Carnival er et videoslotspil med 5 hjul, der inviterer dig til at deltage i den farvestrålende parade i Rio og danse samba frem til succes! Der kan aktiveres op til 15 linjer, linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3, 4 osv.). Der tildeles en gevinst for en streng med tilstødende matchende symboler et vilkårligt sted på en aktiv linje. Kun den højeste gevinst pr. linje tildeles.

Spillet inkluderer et jokersymbol (maracas) og et scatter-bonussymbol (trommerne). Jokersymbolet kan erstatte ethvert andet symbol på hjulet, undtagen scatter-symbolet, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. Det multiplicerer også gevinstbeløbet for hver vinderkombination, det hjælper med at skabe, med en faktor på 2-5!

Når trommesymbolet vises et vilkårligt sted på hjulene, starter Bongo-bonusrunden. Slå på et af de tre sæt trommer for at vinde op til 150 gange din samlede indsats!

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk for en samlet gevinst på op til 2.500 mønter.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 95.79%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

• Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
  • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
  • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
  • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017