El Gran Chiguiro

Spilhjælp

Introduktion til "El Gran Chiguiro" – Tag ud på en rejse af sejre og vidundere! Fordyb dig i en verden af colombianske dyr, capybaraer, leoparder, sommerfugle og føniks, mens du drejer lykkens hjul. Forkæl dig selv med Free Spins-funktionen og Mystery Symbol med et valg om at nyde dine gevinster eller genopleve magien. Med fængslende grafik og fortryllende lydlandskaber er "El Gran Chiguiro" din gateway til et rige af endeløse sejre!

Generelle oplysninger

Der er 1024 vindermåder, Cascades, Andean Condor Mystery-funktion, Andean Condor-funktion, Spectacled Bear-funktion, Butterfly Collection-funktion, Free Spins-funktion i El Gran Chigüiro.

Tabel over generelle oplysninger

Spiltype

Videoslot

Antal måder

1024 måder

Antal hjul og linjer

5x4

Vend tilbage til spiller

96,22%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 10 free spins

96,19%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 15 free spins

96,16%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 20 free spins

96,13%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 25 free spins

96,24%

Køb funktion Vend tilbage til afspilleren (RTP) 10 free spins

96,19%

Spilfunktioner

Cascades

Efter hvert spin udbetales vindende kombinationer, og alle vindende symboler (undtagen scatters) forsvinder. De resterende symboler falder ned, og nye symboler falder ind for at udfylde hullerne. Denne proces gentages, indtil der ikke er flere gevinster.

I tilfælde af gevinst i Butterfly Collection-funktionen og ingen gevinst på måder, forsvinder kun Lotus Flower og cascade sker.

Andean Condor Mystery funktion

Når Condor Mystery-symbolet er synligt, afslører det et tilfældigt udbetalingstabel-symbol.

Andean Condor funktion

Tilfældigt ved tab af spin flyver Andean Condor hen over hjulene og ændrer tilfældige symboler til Condor Mystery-symboler eller eliminerer nogle tilfældige symboler og cascade sker.

Spectacled Bear funktion

Når Spectacled Bear-symbolet lander i synet, udvides det til at dække hele hjulet med Wild-symbolet.

Wild forsvinder også og cascades, når det er en del af den vindende kombination.

Wild-symbolet erstatter ikke Free Spins-symbolet og Lotus Flower-symbolet.

Butterfly Collection funktion

Når Lotus Flower-symbolet lander i synet, samler det indsatsmultiplikatorer fra sommerfuglesymboler.

Multiplikatorer fra sommerfuglesymboler summeres og multiplicerer den aktuelle indsats, hvorefter gevinster uddeles.

Free spins funktion

Funktionen Free Spins udløses af 3 eller flere Free Spins-symboler på hjulene. 3 Free Spins symboler på hjulene giver 10 Free Spins. 4 Free Spins symboler på hjulene giver 15 Free Spins. 5 Free Spins symboler på hjulene giver 20 Free Spins. 6 Free Spins symboler på hjulene giver 25 Free Spins.

Multiplikatorfunktionen er aktiv under Free Spins. Funktionen Free Spins starter med x1 multiplikator. Multiplikatoren øges med x1 efter hver kaskade af hjulene. Alle gevinster under Free spins ganges med den aktuelle cascade-multiplikator.

Når x10-multiplikatoren er nået, tildeles 5 yderligere Free Spins. Når x20-multiplikatoren er nået, tildeles der yderligere 5 Free Spins. Når x30-multiplikatoren er nået, tildeles der yderligere 5 Free Spins. Når x50-multiplikatoren er nået, tildeles der yderligere 5 Free Spins.

Feature Respin™

Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins. Det giver et valg om at tage gevinsten fra Free Spins eller at genspille funktionen. I tilfælde af at du vælger replay, bliver gevinster fra Free Spins brændt. Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins og kan kun spilles én gang.

Den bedste strategi er at genspille Free Spins, når gevinstbeløbet i Free Spins er mindre eller lig med:

- Til grundspil:

x34.2 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

x85.9 indsats, når der tilbydes 15 Free Spins

x158.6 indsats, når der tilbydes 20 Free Spins

x249.5 indsats, når der tilbydes 25 Free Spins

-For Feature Spin™:

x34.2 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

x85.9 indsats, når der tilbydes 15 Free Spins

x158.6 indsats, når der tilbydes 20 Free Spins

x249.5 indsats, når der tilbydes 25 Free Spins

- Til køb funktion:

x34.2 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

Ellers er den bedste strategi at vinde.

At vælge den bedste strategi garanterer ikke, at den vil give et højere afkast.

Køb funktion

Købsfunktionen er en ekstra måde at udløse Free Spins-funktionen med det samme

Vælg knappen "Køb funktion" og konfigurer Free Spins-nummeret og det beløb, der skal betales for straks at starte funktionen.

Feature Spin™

Yderligere måde at udløse Free Spins-funktionen på.

Under Feature Spin™ pre-game er der kun én spillemåde.

Hvert spil bruger kun aktive og inaktive Free Spins-symboler på hjulene.

Vælg antallet af Free Spins og match 3 Free Spins-symboler på hjulene for at vinde Free Spins-funktionen.

Vædde

Gå ind i Vædde-funktionen via "Vædde"-knappen efter eventuelle gevinster tildelt under spillet. Vælg en farve eller kulør for at spille Vædde-funktionen.

Der uddeles et kort. Hvert kort trækkes fra et nyt dæk med 52 kort. Væddebeløbet fordobles, hvis den korrekte farve vælges eller firdobles, hvis det rigtige sæt vælges. Hvis det er forkert, er væddemålet tabt.

Tryk på Indsamling-knappen for at forlade vædde-funktionen.

Du kan spille op til 5 gange, eller indtil gevinstbeløbet er større end kr2.500.000,00.

Der kan ikke vindes mere end kr2.500.000,00 fra gamble-funktionen.

Vædde-funktionen er ikke tilgængelig, når spillets gevinster er større end kr1.250.000,00.

Vædde-funktionen vil returnere en gennemsnitlig udbetaling på 100%. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at hver afspilning eller serie af spil vil returnere denne procentdel.

Udfaldet af hvert spil er tilfældigt og er upåvirket af tidligere resultater.

Gamble er aktiveret/deaktiveret i indstillingerne af gamble-knappen.

Hvis der ikke foretages et valg, vil gamble time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Spil

Indsats

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne.

Spin muligheder

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje.

Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.

Udbetalingsregler

Vindende kombinationer udbetales begyndende med hjulet længst til venstre til hjulet længst til højre.

Vinderkombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen "Info".

Alle præmier (undtagen scatters) betales kun på den aktive vindende måde.

Den højeste gevinst betales kun pr. aktiv vindermåde.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger.

Wild symboler erstatter alle symboler undtagen scatters.

Wild-symboler skal kombineres med et andet symbol på en vindende måde for at skabe en vindende kombination.

Hvis der opstår en afbrydelse eller en funktionsfejl i spillet, og du genstarter spillet, nulstilles din saldo til beløbet før afbrydelsen opstod.

Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.

For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Udbetalingsregler i Funktioner

Funktioner, der udløses fra basisspillet, spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede funktionerne.

Funktion, der udløses fra Feature Spin™, spilles med grundspillets indsats svarende til Feature Spin™-indsatsen. For at se den tilsvarende basisspilindsats skal du åbne Gevinsttabellen i tilstanden Feature Spin™.

Funktionsgevinster føjes til måder, hvorpå vinder.

Autoplay

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen "AUTO". Vælg antallet af Autoplay-runder i feltet Total spins.

Begrænsninger for Autoplay

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats.

Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.

Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Free Spins-funktionen

Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen.

El Gran Chigüiro: Klient v1.0.15 (CGE v2.4.2.1), Server v1.0.0.0

Seneste opdatering: 26-10-2023