Ladies Nite

Om Ladies Nite

Ladies Nite er en slotmaskine med 5 hjul, 9 paylines og 45 mønter, deriblandt:

• Almindelige symboler
  • Wild-multiplikatorsymbol
  • Scatter-symbol
  • Bonusspillet Gratis spin
  • Gamble-funktion

Spilleregler

Generelt

• Din indsats er afhængig af antallet af betalingslinjer, antallet af mønter per payline og møntværdi spillet.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
  • Kun en almindelig vinderkombination udbetales pr. payline, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. payline.

Wild-multiplikatorsymbol

ladiesnite-1

• Dette symbol fordobler udbetalingen for enhver kombination, det fuldender som wild-symbol.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol fordobler ikke udbetalingen, når det danner sin egen kombination.

Scatter-symbol

ladiesnite-2

• Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret payline for at give gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af det wild multiplikatorsymbol.
  • Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af dit samlede bet.

Bonusspillet Gratis spin

ladiesnite-2

• Det sidste bet, du lagde i spillet, bruges som bet-beløb i de gratis spin.
  • Bonusspillet kan aktiveres igen under de gratis spin. Ekstra gratis spin lægges til dine tilbageværende gratis spin.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne feature.

Gamble-funktion

• Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble. Funktionen er ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.
  • Du kan vælge at spille featuren eller springe den over.
  • Hvis du vælger den rette kortfarve, fordobles din gevinst.
  • Hvis du vælger den rette kortkulør, firdobles din gevinst.
  • Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået. Gamblinggrænsen går ved et beløb eller ved fem satsninger pr. spil.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne feature.

Feltet Kontrolelementer for spilhandlinger

Genstand

Beskrivelse

Knapper til ændring af møntstørrelse

Vælger den møntstørrelse, du vil satse.

Klik på (+) eller (-) for at forstørre eller formindske møntstørrelsen.

Knappen Vælg linjer

Vælger antallet af paylines, du vil spillet.

Knappen Vælg mønter

Vælger antallet af mønter, du vil satse.

Knappen Bet maks.

Satser det maksimalt tilladte bet. Afhængigt af spillet kan dette konvertere møntstørrelsen, antallet af mønter og antallet af paylines til det maksimalt tilladte bet.

Knappen Spin

Starter spillet.

Knappen Stop

Viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Knappen Se udbetaling

Viser spillets udbetalingstabeller.

Klik på knapperne næste og forrige for at gå frem og tilbage i udbetalingstabellerne.

Knappen AutoPlay

Viser indstillingerne for autospil, hvor du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet.

Klik på autospil og vælg antal spin, du vil spille, og stopindstillingerne.

Knappen
Indstillinger

Viser spilindstillingerne, hvor du kan se og ændre indstillinger for spillet og for spillets lyd.

Knappen Statistik

Viser spilstatistik.