Lost Temple

SPILLEREGLER

• En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
  • Alle gevinster gælder fra venstre mod højre.
  • Feltet Vundet viser gevinster som credits.
  • 1024 måder at vinde på
  • Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet.
  • Klik på DREJ eller mellemrumstasten for at gentage sidste indsats.
  • Vælg multiplikatorindsats (1x, 2x, 3x, 4x, 5x)
  • Alle symboler udbetaler én gang i en hvilken som helst position på hjulet (undtagen erstattede gevinster, som kan udbetale flere gange).
  • Gevinsttabel-beløb, der vises først, er baseret på den aktuelle multiplikator, som du har valgt
  • Bonusgevinster føjes til gevinster vist i feltet VUNDET
  • Wild Erstatter alle symboler (undtagen Bonus)
  • Wild-symbolet vises kun på 2. og 4. hjul.
  • Alle gevinster ganges med den valgte multiplikator
  • Større mønter:
  • 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Hold N Spin

• 2, 3 eller 4 bonussymboler startende fra yderste venstre hjul, på hjul ved siden af hinanden, udløser Hold n Spin
  • Betalende BONUS symboler skifter til PADLOCK og dækker hele hjulet for den resterende Hold n Spin-fase
  • De resterende hjul drejes op til 3 gang(e)
  • Hvis du får endnu en BONUS, nulstilles Hold N Spin til 3
  • Yderligere BONUS, som kommer til syne, "FASTLÅSES", indtil alle 5 hjul er "FASTLÅST", eller indtil Hold N Spins er færdiggjort
  • Fastlåsning af 5 hjul starter Tempeltrinbonussen

Tempeltrinbonus

• 5 BONUS / PADLOCK udløser "Tempeltrinbonussen"
  • Vælg et trin fra den fremhævede række
  • Du afslører enten en RED ARROW eller en GREEN ARROW
  • GREEN ARROW flytter dig op til et højere niveau
  • RED ARROW slutter valgene, og du vinder de gratis spil og multiplikator for det respektive niveau
  • Gratis spil spilles på samme multiplikator-indsats som udløsningsspillet.
  • Bonus kan genudløses under de gratis spil.
  • Genudløste bonusser stilles i kø og spilles i slutningen af de gratis spilserier.
  • Hjulene er anderledes under gratis spil.
  • Du kan vinde 6 gratis spil x2
  • Du kan vinde 6 gratis spil x3
  • Du kan vinde 7 gratis spil x4
  • Du kan vinde 8 gratis spil x5
  • Du kan vinde 10 gratis spil x6
  • Du kan vinde 11 gratis spil x7
  • Du kan vinde 12 gratis spil x8

Automatisk spil:

• I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 20, 50 eller 100 drej.
  • Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg nummeret fra popup-menuen, klik derpå på SPIL.
  • Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil.
  • Hvis bonusrunden er udløst under automatisk spil, så stopper automatisk spil.
  • Automatisk drej er deaktiveret efter en bonus eller spilfeature