Sherlock Holmes - The Hunt for Blackwood

Spillet er under opsejling! Hjælp Sherlock Holmes og John Watson med at få Lord Blackwood til at betale dyrt for sin kriminalitet.

I basisspillet forstørrer mysteriemultiplikatorer gevinsterne med op til 10x, og Teamwork-funktionen kombinerer Holmes- og Watson-symboler for større gevinster.

Vælgerspil kan udløse to spændende bonusrunder.
I Jagtbonussen er Holmes og Watson Wild-symboler, der låses fast, når de lander på gerningssteder. Gevinster fordobles, hvis de lander på alle 5 steder.
I Blackwood-hjulbonussen skal du indsamle gevinster, og undgå Blackwood i 10 spins for at fordoble dine gevinster!

Hvis du er på jagt efter en fantastisk spiloplevelse, er Sherlock Holmes svaret!

Sådan spiller du

Sherlock Holmes - The Hunt for Blackwood indeholder 30 gevinstlinjer for 60 mønter.

30 linjer + funktion
Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 60 mønter.

Møntværdi
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

Spin-knappen
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte lande.

[ til toppen ]

Mysteriemultiplikator-funktion

Mysteriemultiplikator-funktion kan udløses efter enhver gevinst i basisspillet, der ikke også udløser en bonus. Multiplikatorer fra 2x til 10x multiplicerer hele gevinsten for det pågældende spin. Resultater udbetales først, når multiplikatoren er vist.

[ til toppen ]

Teamwork-funktion

Teamwork-funktion kan udløses efter ethvert spin i basisspillet og ændrer alle Homes- og Watson-symboler til det kombinerede Holmes/Watson-symbol. Se gevinstværdier i gevinstoversigten. Både Teamwork-funktionen og Mysteriemultiplikator-funktionen kan udløses på samme spin. Gevinster udbetales først, når Teamwork-funktionen udløses.

[ til toppen ]

Vælgerspil

Tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5 udløser Vælgerspil.

Du starter med 5 valg og skal vælge blandt genstande på Sherlocks kontor for at afsløre spor, der kan føre til pengegevinster samt til en af to bonusrunder.

Penge – Saml 1 pengespor for at vinde 2x den udløsende indsats, 2 pengespor giver 5x indsatsen og 3 pengespor giver 10x indsatsten. Pengespor, der viser +1, udløser også et ekstra valg.

Jagtbonus - Saml 3 kortspor for at vinde 10 gratis spins i Jagtbonus, eller 4 for at vinde 15 gratis spins.

Blackwood-hjulbonus - Hvis du finder 3 hjul, udløses Blackwood-hjulbonus. Hvis du også finder det 4. hjul, får du et starthjul med endnu bedre gevinster.

En udløst bonus startes, når du har brugt alle dine valg. Alle penge, der vindes i Vælgerspil overføres til bonusrunden.

Bonussymboler vises kun på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

[ til toppen ]

Blackwood-hjulbonus

Drej på hjulet i Blackwood-hjulbonussen og vind gevinster, mens du forsøger at undgå Blackwood.

Hjulet kan indeholde gevinstbeløb, Blackwood-felter og Sherlock-felter.

Hjulet skifter efter det 4. spin og igen efter det 8. spin, hvor det vil byde på endnu større gevinster, Sherlock-felter og endnu flere Blackwood-felter. Sherlock-gevinstværdier vokser, når hjulet skifter.

Hvis der vindes en bonus med 4 hjul i Vælgerspil, indeholder starthjulet endnu større gevinster samt et Sherlock-felt.

Du begynder med tre aktive pile. En aktiv pil, der lander på et Blackwood-felt, deaktiveres. Hvis alle pile deaktiveres, afsluttes bonusrunden. Hvis en aktiv pil lander på et Sherlock-felt, genaktiveres alle pile, og Sherlock-gevinsten for det pågældende hjul vindes.

Alle gevinster, der markeres med en aktiv pil vindes. Dette gælder også for de pile, der genaktiveres af Sherlock på det pågældende spin.

Bonusfordobler
Hvis mindst én pil er aktiv efter de 10 spins, fordobles den samlede bonusgevinst samt eventuel gevinst fra Vælgerspil, hvorefter bonusrunden afsluttes.

Alle hjulværdier, inklusive Sherlock-gevinster, ganges med møntværdien.

[ til toppen ]

Jagtbonussen

Hjælp Holmes og Watson med at finde Blackwoods 5 gerningssteder.

Du får 10 gratis spins, hvis du finder 3 kortspor i Vælgerspil eller 15 gratis spins, hvis du finder 4 kortspor.

Låste wild-symbolers
5 steder er markeret på hjulkortet som Blackwoods gerningssteder. Hvis et Holmes- eller Watson-symbol lander på et af disse steder, bliver det pågældende symbol til et Låst wild-symbol og forbliver låst under det resterende antal gratis spins.

Bonusfordobler
Hvis Holmes og Watson låses på alle 5 gerningssteder, fordobles den samlede bonusgevinst ved slutningen af spinnet samt en eventuel gevinst fra det indledende Vælgerspil.

Holmes- og Watson-symboler er Wild og erstatter alle andre symboler.

Hjulene, der anvendes i Jagtbonus varierer fra dem i basisspillet. De gratis spins kan ikke genudløses.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal linjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Bonus-scatter-symboler vises kun på hjul 1, 3 og 5.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Vælgerspil plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Sherlock Holmes™ © 2015 Warner Brothers, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.