Wild Knights

Introduktion til spillet

Wild Knights er et nyt spil med 5 hjul og ubegrænsede freespins, udvidelse af jokere, trinvise jokere, ridderhjul og samt Knight Times-funktionen.

Sådan spilles det

Vælg din indsats
Hvis du ønsker at justere denne værdi, skal du klikke på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at forøge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer
Det standardindstillede gevinstlinjevalg er 10 gevinstlinjer, som er fastsat for hvert spil.

Start spillet

Tryk på SPIN for at starte spillet.
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske spil.
Vælg dit ønskede antal spin ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY
Tryk på "STOP" for at annullere automatisk spil.

Hjælp

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorer af indsatsen pr. linje.
Disse kan ses ved at trykke på HJÆLP.

Ridderhjul

Hvis der ikke vises noget gevinstsymbol i bagrundsspillet, er der chance for at udløse Ridderhjul, som drejer to ud af de tre hjul igen for at generere en gevinst.

Udvidelse af jokersymboler

Hvis der ikke genereres nogen gevinst i løbet af grundspillet, og der vises et JOKER-symbol på hjulet, er det chance for, at det pågældende JOKER-symbol udvides for at generere en gevinst.

Ubegrænset antal freespins

Freespin-funktionen udløses, når der vises 3 skjolde under standardspillet.
Ved spil med høje indsatser holdes hvert enkelt skjoldsymbol i løbet af Hi Roller-spillende.
Freespin-funktionen startes med enten 3 liv, 2 liv eller 1 liv afhængigt af, om der vises 3 røde, blå eller blandede skjolde.
Et blåt/rødt skjold, der vises på det midterste hjul, erstatter begge farver.
Du mister et liv, når der vises en drage på det sidste hjul.
Bonussen afsluttes, når der enten ikke er flere liv tilbage, eller det maksimale gevinstniveau er nået.

Trinvise jokere

Hvis der vises et JOKER-symbol på i den øverste eller midterste position i løbet af freespins, går hjulet ét trin nedad ved næste spin.
Freespin-hjulet indeholder stablede JOKER-symboler, der ledsager trinvise jokere.

Min. tilbagebetaling til vinderen er 94 %.
Den teoretiske tilbagebetaling for spillet med de høje indsatser er 96 %.
Denne teoretiske tilbagebetaling repræsenterer den langsigtede forventede tilbagebetaling for spillet som beregnet og bekræftet af en uafhængig testvirksomhed.
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.