Christmas Plaza Doublemax

Velkommen til Christmas Plaza Doublemax videospilleautomaten med Free Spins, Dropdown gevinster, ubegrænsede multiplikatorer og mange andre funktioner.

OM SPILLET

Christmas Plaza Doublemax er en videospilleautomat med 5 hjul og 3 rækker. Spillet har 25 gevinstlinjer fra venstre til højre. Spillet har 8 almindelige symboler. Der er en Wild, som erstatter alle almindelige symboler, og dukker op i basisspillet og i Free Spins. Der er også et Free Spins symbol, som kun dukker op i basisspillet.

Dropdown Funktion

Spillet har Dropdown gevinster, hvilket betyder, at de vindende symboler forsvinder fra hjulet, og dermed giver plads til at nye symboler kan falde ned og overtage pladsen. Hver gang spilleren får en Dropdown gevinst, tilføjes en wild til en af de vindende positioner før resten af hjulets positioner genfyldes.

Multiplikatorer

Hver dropdown-gevinst fordobler den samlede multiplikator. Multiplikatoren nulstilles efter hvert tabende spin eller dropdown i basisspillet. I Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke inden for sessionen.

Free Spins

Ram 3 Free Spin symboler og få 7 Free Spins. Ram 4 Free Spin symboler og få 10 Free Spins. Ram 5 Free Spin symboler og få 13 Free Spins. Hjulmultiplikatorer nulstilles ikke mellem spins. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Free Spins kan ikke genudløses.

Gyldent Væddemål

Spillere kan betale x0,25 ekstra pr. indsats for at fordoble deres chancer for at ramme Free Spins.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.
  • Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Lyde – Tænder og slukker for lyden.
  • {turbomode}
  • Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer. (Kun Desktop)
  • Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (hvis tilgængelig)
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
  • {autoplay}
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis spillet afbrydes i løbet af et spil, kan spillerne genspille runden efter at have genstartet spillet. Hvis spillerne vælger at skippe omspillet, vil deres gevinst blive tilføjet saldoen med det samme.
  • I enhver situation hvor omspilsfunktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte spiludbyderens kundeservice.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, dateret 17/11/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST
GOLDEN BET GYLDENT VÆDDEMÅL

Seneste opdatering: 15-12-2022