Golden Calaveras

SPILLEREGLER

• Golden Calaveras er en spilleautomat med 5 hjul og 3 rækker med 10 faste betalingslinjer.

• Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

• Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.

• Sejre evalueres fortløbende på en betalingslinje, startende fra begge sider eller midten.

• Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Gevinster vises i brugerens valuta.

• Den teoretiske tilbagevenden til spilleren for dette spil er: 93.62%.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 28-09-2022