John's Quest

Gør dig klar til at opleve livets spænding i vores seneste spillemaskine, "John's Quest". Denne spillemaskine med juletema vil fordybe dig i et adrenalin-drevet eventyr midt i den festlige jubel.

Vind jackpotten med gigantiske symboler og oplev den søde smag af sejr! Lås op for Free Spins-funktionen, og se, hvordan chancerne for en betydelig gevinst øges, hvilket gør dit juleeventyr endnu mere mindeværdigt.

Kan du ikke vente med at dykke ned i Free Spins-handlingen? Få øjeblikkeligt adgang til spillets unikke funktioner med vores købsfunktion eller prøv lykken med Feature Spin.

Generelle oplysninger

Der er 10 gevinstlinjer i John’s Quest.

Alle præmier betaler for enhver tilstødende vinderkombination fra venstre til højre, der begynder med hjulet længst til venstre.

Tabel over generelle oplysninger

Spiltype

Videoslot

Antal betalingslinjer

10 linjer

Antal hjul og linjer

5x3

Den bedste strategi tilbage til spilleren

93,17%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 5 free spins

93,15%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 10 free spins

93,11%

Feature Spin™ Vend tilbage til afspilleren (RTP) 15 free spins

93,07%

Køb funktion Vend tilbage til afspilleren (RTP) 5 free spins

93,24%

Køb funktion Vend tilbage til afspilleren (RTP) 10 free spins

93,20%

Køb funktion Vend tilbage til afspilleren (RTP) 15 free spins

93,15%

Spilfunktioner

Re-Spin Funktion

Re-spin-funktionen udløses, når et af de specifikke billedsymboler vises i alle symbolpositioner på 3 eller flere tilstødende hjul.

De udløsende symboler forvandles til et jumbosymbol.

Jumbo-symboler er tilsvarende store versioner af de specifikke individuelle billedsymboler.

Specifikke billedsymboler er John med hat, John i ild, John i nærheden af bygningen, John i vinduet, John i ventilation.

Jumbo-symboler er 3 symbolpositioner høje og vises på tværs af tilstødende hjul.

Efter jumbosymboltransformationen evalueres gevinster, og et re-spin tildeles.

Der bruges forskellige hjul under re-spin. Hjuler, der vises med jumbosymboler, indeholder kun jumbosymboler.

Re-spin-funktionen udløses igen, når 1 eller flere hjul med samme billedsymboler støder op til et tilsvarende jumbo-symbol efter et respin.

De udløsende symboler forvandles til et stort jumbo-symbol, gevinster evalueres og et ekstra re-spin tildeles.

Op til 3 re-spin kan tildeles under re-spin-funktionen.

Free Spins

8 Free Spins og bonusgevinster tildeles, når 6 eller flere Free Spins symboler lander på hjulene.

Bonusgevinster afhænger af antallet af landede Free Spins symboler:

6 Free Spins symboler giver x5 indsatsbonusgevinster.

7 Free Spins symboler giver x10 indsatsbonusgevinster.

8 Free Spins symboler giver x15 indsatsbonusgevinster.

9 Free Spins symboler giver x20 indsatsbonusgevinster.

10 Free Spins symboler giver x25 indsatsbonusgevinster.

11 Free Spins symboler giver x30 indsatsbonusgevinster.

12 Free Spins symboler giver x40 indsatsbonusgevinster.

13 Free Spins symboler giver x50 indsatsbonusgevinster.

14 Free Spins symboler giver x70 indsatsbonusgevinster.

15 Free Spins symboler giver x100 indsatsbonusgevinster.

Funktionen Re-spin er aktiv under Free Spins. Re-spins tæller ikke som en del af Free Spins i alt.

Re-spin multiplikator mellem x2-x5 anvendes på enhver gevinst fra re-spin-funktionen i Free Spins.

Free Spins kan genudløses, hvis 6 eller flere Free Spins-symboler lander på hjulene under funktionen, der giver 8 yderligere Free Spins. Der kan ikke tildeles mere end 80 Free Spins i alt.

Feature Respin™

Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins, som udløses fra Basisspil/Feature Spin™/Buy-funktionen.

Det giver et valg om at tage gevinsten fra Free Spins eller at genspille funktionen. I tilfælde af at du vælger replay, bliver gevinster fra Free Spins brændt.

Feature Respin™ er tilgængelig efter Free Spins og kan kun spilles én gang.

Den bedste strategi er at genspille Free Spins, når gevinstbeløbet i Free Spins er mindre eller lig med:

- Til grundspil:

x50 indsats, når der tilbydes 8 Free Spins

-For Feature Spin™:

x16.3 indsats, når der tilbydes 5 Free Spins

x34.4 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

x53.5 indsats, når der tilbydes 15 Free Spins

- Til køb funktion:

x16.3 indsats, når der tilbydes 5 Free Spins

x34.4 indsats, når der tilbydes 10 Free Spins

x53.5 indsats, når der tilbydes 15 Free Spins

Ellers er den bedste strategi at vinde.

At vælge den bedste strategi garanterer ikke, at den vil give et højere afkast.

Spectacular Link™ funktion

4 eller flere værdisymboler og/eller potsymboler udløser Spectacular Link™-funktionen.

Værdisymboler præsenteres som mønter.

Mulige værdisymboler er: x1, x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x25.

Mulige potsymboler er: Mini (x50), Minor (x100), Major (x250).

Under Spectacular Link™-funktionen udvides spillets hjul og rækker til henholdsvis 7x5. Kun værdisymboler og potsymboler er aktive under Spectacular Link™-funktionen. Symbolerne, der udløste Spectacular Link™-funktionen, forbliver på hjulene på de samme positioner, og alle de andre forsvinder.

Tilfældigt vælges celler fra 1 op til 3 hjul til opgraderinger i Spectacular Link™-funktionen. Opgraderingen aktiveres kun, når et symbol lander på den tilsvarende hjulcelle.

Når et symbol lander på Spinner- eller Whistle-cellen, fyldes et tilfældigt antal tomme hjulpositioner med den samme penge-/potværdi, som landede på cellen.

Når et symbol lander på Elimination-cellen, kan x1-værdisymbolet ikke lande på hjulene ved de næste spins.

Spectacular Link™-funktionen starter med 3 spins, og hver gang et nyt værdisymbol og/eller pot-symbol lander, låses det på plads indtil slutningen af Spectacular Link™-funktionen, og spin-antallet nulstilles til 3.

Når det samlede re-spin tal når 20, vil alle værdisymboler, der er landet i udsigt, blive ganget med x2.

Når det samlede re-spin tal når 40, vil alle værdisymboler, der er landet i udsigt, blive ganget med x2 igen.

Når der ikke er nogen re-spin tilbage eller det samlede re-spin tal når 40, tildeles summen af alle landede værdi- og potsymboler, og Spectacular Link™-funktionen slutter.

Hvis alle celler er fyldt med symboler, tildeles Grand (x500)-puljen eller summen af alle landede værdi- og potsymboler, og Spectacular Link™-funktionen slutter. Den højere pris indsamles: f.eks. hvis den samlede sum af alle de landede værdi/pot symboler er højere end Grand puljen, tildeles summen af symboler.

FUNKTIONER BESTIL

Rækkefølgen af spillefunktioner er følgende:

1. Spectacular Link™ funktion
  2. Re-Spin Funktion
  3. Free spins Funktion
  4. Feature Respin™

Køb funktion

Købsfunktionen er en ekstra måde at udløse Free Spins-funktionen med det samme.

Vælg knappen "Køb funktion" og konfigurer Free Spins-nummeret og det beløb, der skal betales for straks at starte funktionen.

Feature Spin™

Yderligere måde at udløse Free Spins-funktionen på.

Under Feature Spin™ pre-game er der kun én spillemåde.

Hvert spil bruger kun aktive og inaktive Free Spins-symboler på hjulene.

Vælg antallet af Free Spins og match 3 Free Spins-symboler på hjulene for at vinde Free Spins-funktionen.

Vædde

Gå ind i Vædde-funktionen via "Vædde"-knappen efter eventuelle gevinster tildelt under spillet. Vælg en farve eller kulør for at spille Vædde-funktionen.

Der uddeles et kort. Hvert kort trækkes fra et nyt dæk med 52 kort. Væddebeløbet fordobles, hvis den korrekte farve vælges eller firdobles, hvis det rigtige sæt vælges. Hvis det er forkert, er væddemålet tabt.

Tryk på Indsamling-knappen for at forlade vædde-funktionen.

Du kan spille op til 5 gange, eller indtil gevinstbeløbet er større end kr2.500.000,00.

Der kan ikke vindes mere end kr2.500.000,00 fra gamble-funktionen.

Vædde-funktionen er ikke tilgængelig, når spillets gevinster er større end kr1.250.000,00.

Vædde-funktionen vil returnere en gennemsnitlig udbetaling på 100%. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at hver afspilning eller serie af spil vil returnere denne procentdel.

Udfaldet af hvert spil er tilfældigt og er upåvirket af tidligere resultater.

Gamble er aktiveret/deaktiveret i indstillingerne af gamble-knappen.

Hvis der ikke foretages et valg, vil gamble time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Spil

Indsats

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne.

Spin muligheder

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje.

Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.

Udbetalingsregler

Vindende kombinationer udbetales begyndende med hjulet længst til venstre til hjulet længst til højre.

Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen Indstillinger.

Alle præmier betales kun på aktive gevinstlinjer.

Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger.

Wild-symboler erstatter alle gevinster.

4 eller færre Wild-symboler skal kombineres med et andet symbol på en gevinstlinje for at skabe en vindende kombination.

Hvis alle hjuls positioner er fyldt med Wild-symbolet, tildeles det faste gevinstbeløb (x100 indsats).

Hvis der opstår en afbrydelse eller en funktionsfejl i spillet, og du genstarter spillet, nulstilles din saldo til beløbet før afbrydelsen opstod.

Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.

For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Udbetalingsregler i Funktioner

Free Spins spilles med det samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede funktionen.

Free Spins, der udløses fra Feature Spin™, spilles ved basisspillet, der svarer til Feature Spin™-indsatsen. For at se det tilsvarende grundspilsindsats skal du åbne betalingstabel i Feature Spin™-tilstand.

Free spins-gevinster føjes til linjegevinster.

Autoplay

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen "AUTO". Vælg antallet af Autoplay-runder i feltet Total spins.

Begrænsninger for Autoplay

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats.

Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.

Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Free Spins og Spectacular Link™.

Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen.

John’s Quest: Klient v1.0.13 (CGE v2.4.4.0), Server v1.0.0.1

Seneste opdatering: 08-12-2023