Boilin' Pots

Velkommen til Boilin’ Pots videospilleautomat med et bonusspil, wild respins og udvidende hjul!

OM SPILLET

Boilin’ Pots er en videospilleautomat med 5 hjul og op til 16.807 måder. Spillet har 10 almindelige symboler, der giver gevinst, når 3+ lander på 3+ sammenhængende hjul fra det yderste venstre hjul. Der er et wild symbol, som erstatter alle regulære symboler. Der er et pilesymbol, der øger højden på hjulene (op til 7 høje) og et bonussymbol, som udløser bonusspillet. Bonus- og wild symboler kan lande på ethvert hjul.

Udvidende hjul

Hvert pilesymbol, der lander på hjulene, øger hjulenes højde med 1 række, op til at være 7 høje. Hvis et pilesymbol lander på hjulene, skaber det en række, og hvis der på den nyligt tilføjede række er endnu et pilesymbol, tilføjes en række mere. Pilesymbolet vises ikke på 5x7 hjul (maksimal hjulhøjde). Pilesymbolet vises ikke i bonusspillet.

Wild Respins

Ram 4 pilesymboler på ét spin for at udløse et wild respin. Respins kan fortsætte så længe spilleren rammer vindende kombinationer. Respins har stablede wilds på hulsættet. Stablede symboler kan indeholde op til 3 symboler.

Bonusspil

Ram 3 bonussymboler i basisspilet og det udløser Bonusspillet. Rammes af 4 bonussymboler tildeles bonusspillet og en 10x pengepræmie. Rammes af 5 Bonussymboler (det maksimale) tildeles bonusspillet og en 100x pengepræmie.

Bonusspillet spilles med én gevinstlinje. Når et symbol lander på linjen, tildeler det en præmie. Spillet starter med 3 liv. 1 liv tabes, hver gang spilleren ikke får noget symbol på vinderlinjen. Enhver gevinst nulstiller de samlede liv til 3. Spillet slutter, når spilleren ikke har flere liv. Dette er de tilgængelige præmier:
Pengegevinst: x1, x2, x3, x5, x10, x25 og x50
Stor Gevinst: x100, x200, x500, x1000 og x5000

SPILPANEL

• Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
  • Indsatsniveau – Øger eller mindsker den aktuelle indsats.
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Maks Indsats – Indstiller møntværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand. (Ikke tilgængelig på alle markeder)
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • {autoplay}{turbomode}
  • Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.
  • Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver og forklaringer på spillefunktioner. Gevinsttabellen er dynamisk.
  • Spilindstillinger – Viser indstillingspanelet.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på din spilhjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Lyde – Tænder og slukker for lyden.
  • Fuldskærm – Åbner og lukker fuldskærmstilstand. (Kun Desktop)
  • Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion.

SÅDAN UDREGNES GEVINSTER MED MÅDER

• For at udregne de samlede Måde-gevinster, læg alle symbol gevinster sammen.
  • For at udregne en enkelt symbol gevinst, tæl antallet af sammenhængende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre.
  • Hvis antallet af sammenhængende hjul der indeholder symbolet er 3 eller højere startende fra venstre, find det tilsvarende gevinstbeløb i den dynamiske gevinsttabel.
  • Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af symbolerne, vil gevinsten blive ganget op. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige multiplikator. For eksempel: hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, vil den totale multiplikator blive talt således: 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovenstående inkluderer ingen Bonus symboler, som spreder gevinster.
  • Måder-Gevinster regnes sammen efter spinnet.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 15/05/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN GRATIS SPIN
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST

Seneste opdatering: 27-05-2022