Hand of Anubis

OM SPILLET

Velkommen til efterlivet! Hand of Anubis er en spillemaskine med et 5x6 gitter og strømmende klyngegevinster. Denne spillemaskine med et egyptisk tema har en potentiel maks. gevinst på 10.000 gange din indsats og flere forskellige spændende mekanikker i både grundspillet samt de to bonusspil!

Sjælekugler

Grundspillet indeholder to forskellige sjælekugler; en rød og en blå. I hver ny runde er der mulighed for at lande enten en eller begge sjælekugler, eller ingen af dem. Begge sjælekugler er Wild-symboler, som absorberer kraft fra alle klyngegevinster i en runde med stablede multiplikatorer, som påføres enhver gevinst, som sjælekuglerne er en del af. Multiplikatoren på den røde sjælkugle stiger med 1x for hvert symbol i hver klyngegevinst, mens multiplikatoren på den blå sjælekugle stiger med 1x pr. vindende klynge. Multiplikatoren nulstilles i hver ny runde. Hvis begge sjælekugler forbindes til en vindende klynge, bliver multiplikatorerne på sjælekuglerne ganget med hinanden.

BONUSFUNKTIONER

Dette spil indeholder to bonusfunktioner, som udløses ved at lande gratis spins-symbolet i grundspillet.

Hvis 3 gratis spins-symboler landes, så udløses underverden-bonusspillet.

Hvis 4 gratis spins-symboler landes, så udløses dommedag-bonusspillet.

Underverden

I denne bonusfunktion forekommer alle udbetalende symboler fra grundspillet igen sammen med en særlig grøn sjælekugle samt et multiplikator-modifikator-symbol. Denne funktion har multiplikatorer under hvert hjul. Multiplikatorer øges, når vindende klynger formes, og øges med 1x for hvert vindende symbol på de tilsvarende hjul. Multiplikatorerne kan også blive multipliceret af multiplikator-modifikator-symbolet.

De mulige værdier for multiplikator-modifikatorerne er: x2, x3, x4, x5 og x10.

Når det grønne sjælekugle-symbol lander på et hjul, bliver multiplikatoren for det hjul aktiveret. Alle aktiverede multiplikatorer er globale. Værdien af alle aktiverede multiplikatorer lægges sammen og ganger værdien af hver enkelt vindende klynge. Hver gang en multiplikator aktiveres, tildeles der 3 ekstra spins. Maksimumværdien pr. multiplikator er 9.999.

Dommedag

3 genopfyldende spins

I denne bonusfunktion erstattes symbolerne fra grundspillet med særlige "blok"-symboler. Denne funktion har multiplikatorer over hvert hjul. Multiplikatorer øges ved at lande multiplikator-modifikator-blokke, som enten kan blive tilføjet eller ganget. Der er normale og episke varianter af begge blokke, som enten kun påvirker multiplikatoren på det hjul, hvor de lander, eller alle multiplikatorer.

Tilføjede modifikator-værdier kan være

Kranie: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x og 100x

Episk kranie: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x og 100x

Multiplicerende modifikator-værdier kan være

Anubis kranie: x2, x3, x4, x5 og x10

Episk Anubis kranie: x2, x3, x4, x5 og x10

Når en isblok falder ned på gitteret, knuses den, og en multiplikatorblok vil falde ned fra multiplikatoren oven over hjulet og udfylde den tomme plads. Værdien på hver multiplikatorblok svarer til værdien af den hjulmultiplikator, som de lander på. Multiplikatorblokke falder ned i bunden af gitteret sidst i hvert fald, hvor de fastlåses og stabler oven på hinanden for gradvist at fylde gitteret op.

Der er også en særlig knuser-blok, som falder gennem alle andre blokke nederst i gitteret og ødelægger alle multiplikatorblokke på sin vej, for at skabe plads til at nye blokke kan falde ned. Når knuser-blokken når bunden af gitteret, forvandles den til en multiplikatorblok med en værdi svarende til summen af alle multiplikatorblokke, som blev ødelagt af knuser-blokken.

Hver gang der lander en multiplikatorblok, en multiplikator-modifikator-blok eller en knuser-blok, så bliver de resterende spins nulstillet til 3. Når bonusfunktionen stopper, så vil den samlede gevinst svare til summen af alle nuværende hjulmultiplikatorer ganget med det nuværende indsatsniveau. 3 spins i træk uden en multiplikatorblok, en multiplikator-modifikator-blok eller en knuser-blok afslutter funktionen.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.32%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

De blå og røde sjælekugle-symboler forekommer kun i grundspillet og fungerer som Wild-symboler, der erstatter ethvert lavt eller højt udbetalende symbol.

Det grønne sjælekugle-symbol vises kun i underverden-bonusspillet.

Gratis spin-symbolet forekommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber DOMMEDAG er 94.42%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber UNDERVERDEN er 94.4%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10,000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-07-04 11:46 UTC

Spilversion 1.0.1.0

Serverversion 2.0.56

Seneste opdatering: 09-08-2022