Jail Break

Mål:

Jail Break er en fem-hjuls spilleautomat med 50 linjer og en bonusrunde med freespin som udløser et tilfældigt antal freespin og multiplikator. Spillet har to bonusspil med freespin: Jail Break Door og Jail Break Rope bonusrunder. The Jail Break Door bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Nøgle-symboler vises på hjulene. The Jail Break Rope bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Reb-symboler vises på hjulene.

Information:

Spillereglerne er de samme i spil om rigtige penge og spil for sjov.

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.02%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • LINJER: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på pilene til venstre eller højre ved LINJER feltet. De valgte linjer markeres, de andre linjer markeres ikke.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på pilene til venstre eller højre ved INDSATS PER LINJE feltet.
  • SPIL: Klik på "spil" for at starte hjulene. Efter hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • “AUTOSPIL”: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet spiller automatisk indtil gevinsten er lige med eller over det indtastede beløb. Spil til tab ikke overskider:
    • Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
      • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spiller automatisk indtil bonusspillet udløses.
    • Klik på STOP-knappen for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normal spil.
  • Klik på STOP-knappen for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normal spil.
  • Klik på X knappen for at lukke AUTOSPIL dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIL ikke er tilgængeligt i spil for sjov.
  • Alle vindende symboler animeres, sammen med animationerne i baggrunden.
  • Det samlede vinderbeløb vises i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst på skærmen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

Browser-knap panelfunktioner

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge

Regler

• Klik på ? nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Regler for bonusspillet:

• The Jail Break Door bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Nøgle-symboler vises på hjulene.

• The Jail Break Rope  bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Reb-symboler vises på hjulene.

• Jail Break Door og Rope bonusspillet giver både gratis spil og multiplikatorer.
  • Antallet af gratis spil og multiplikator tildeles tilfældigt.
  • Alle gevinster der vindes med gratis spil ganges med den viste multiplikator.
  • Maksimalt 25 freespin og en maksimal multiplikator på 7 (7x) kan vindes i Jail Break Door-bonusspillet.
  • Maksimalt 50 freespin og en maksimal multiplikator på 10 (10x) kan vindes i Jail Break Rope-bonusspillet.
  • Freespin vundet i bonusrunder kan ikke udløse yderligere freespin, men scatter gevinster tildeles i henhold til gevinstoversigten.
  • Freespin spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste spillet.
  • Freespin gevinster lægges sammen med gevinstlinje og scatter-gevinster.

Spilleregler:

• Spil med 1-50 linjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Kun den højeste gevinst på de valgte linjer kommer til udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på valgte linjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til dine linjegevinster.
  • Bonusrunde gevinster overføres til din spilsaldo.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatter Nøgle- og Reb-symboler, som betaler hvor som helst.
  • Jail Break Logo-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Nøgle- og Reb-symboler.
  • Jail Break Logo-symbolet vises kun på hjul 1, 2, 3 og 4.
  • Jail Break Logo-symbolet fungerer kun i sammenhæng med andre symboler, undtagen scatter Nøgle- og Reb-symboler.

GEVINSTOVERSIGT

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

GEVINSTLINJER

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i "Kasse"-menuen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (Spil hvor som helst kunder) eller klikke på "Kasse" på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (for download kunder). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end den tilladte minimumsindsats, vises der automatisk en besked om at din saldo er for lav. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter at vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller et jackpot-spil, vil softwaren automatisk fuldføre spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af freespin, vil softwaren, når forbindelsen genoprettes, automatisk starte freespin, hvis det ikke allerede er startet, eller fortsætte fra der hvor det blev afbrudt.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 26-11-2020