Cygnus 4

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Velkommen til London - storbyen med de tågede gader. Denne metropol gennemgår en tid med store forandringer og vokseværk. Der findes ingen andre byer som London i verden. Her kan du finde alt. Du kan gøre alt. Og, hvis du er dygtig, kan du tjene en formue. Er du klar til at besejre London?

Cygnus 4 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og drop-symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker Hovedfunktionerne er de rullende symboler, multiplikatorsøjlen på 6 trin, der også kan opgraderes til højere niveauer, og free drops-bonusspillet.

Et bonussymbol, der når kolonnen yderest til venstre, udløser Free Drops- bonusspillet. Den gældende aktive multiplikator og multiplikatorens aktuelle niveausøjle tages med i bonusspillet og forbliver aktive under bonusspillet.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spilvisningen i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spilvisningen, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Cygnus 4 har op til 262 144 måder at vinde på. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme og spillets RTP er defineret i spillereglerne.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Et bonussymbol, der når kolonnen længst til venstre, udløser bonustilstand med Free Drops. 7 Free Drops bliver tildelt, og den aktuelle multiplikator medtages i bonusspillet. Hvis endnu et bonussymbol når kolonnen længst til venstre under et aktivt bonusspil, udløser det yderligere Free Drops. Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Knapforklaringer

Spilleregler

Cygnus 4 er en spillemaskine med 6 kolonner, 4 rækker og drop- symboler. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.

Min. indsatsen er 2,00 kr, maks. indsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Alle gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul. Ophold mellem hjulene er ikke tilladt. Kun den længste gevinstlinje pr. aktive udbetalingslinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Cygnus 4 spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Alle symbol-drops starter med 4 rækker, 4 096 måder at vinde på og den aktuelle, aktive multiplikator sat til 1X.

Alle gevinster i det aktuelle symbol-drop indsamles, og alle symboler, der var del af den vindende kombination, eksploderer. De resterende symboler falder lodret og glider først mod venstre og derefter mod højre gentagne gange, indtil de når en hvileposition. En yderligere række føjes til toppen, og nye symboler dropper ind for at fylde de tomme pladser.

Avalanche-funktionen fortsætter så længe, der fremkommer nye

gevinstkombinationer.

Hvert yderligere symbol-drop tilføjer en ekstra række symboler, op til maksimum 8 rækker. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

• rækker: 4 096 måder at vinde på
  • rækker: 15 625 måder at vinde på
  • rækker: 46 656 måder at vinde på
  • rækker: 117 649 måder at vinde på
  • rækker: 262 144 måder at vinde på

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler end bonus-, niveaustigning- og multiplikator-symbolerne.

Et multiplikatorsymbol, der når kolonnen længst til venstre eller bunden af spilgitteret, øger den aktuelle aktive multiplikator og forvandles til et wild-symbol. Multiplikatoren øges, og symbolforvandlingen foregår inden udbetaling af gevinst.

Den aktuelt aktive multiplikator gælder for alle efterfølgende gevinster i den igangværende spilrunde.

Et niveaustigningssymbol, der når kolonnen længst til venstre eller bunden af spilgitteret, udløser en niveaustigning på multiplikatorsøjlen og bliver derefter til et wild-symbol. Multiplikatorsøjlen roterer, og den aktuelle, aktive multiplikator sættes til den værdi, der er på samme relative plads på den nye skala af multiplikatorsøjlen.

Multiplikatorsøjlen har 3 niveauer.

Hvis du når toppen af 3. niveau på multiplikatorsøjlen, udbetales det resterende beløb, der behøves for at nå den maksimale gevinst, øjeblikkeligt.

Hvis et multiplikatorsymbol og et niveaustigningssymbol når kolonnen yderst til venstre og/eller bunden af spilgitteret samitid, vil multiplikatorsøjlen først stige i niveau, og derpå øges den aktive multiplikator på søjlen.

Et bonus-symbol, som ender på nederste række af kolonne 2 til 6 fjernes, men dropper ned i kolonnen til venstre, hvis dette er muligt. Denne erstatning sker i slutningen af hver Avalanche-cyklus, og kun én gang per cyklus.

Den aktuelle, aktive multiplikator, og multiplikatorsøjlens niveau bliver begge nulstillet før starten på en ny spillerunde.

Et bonussymbol, der når kolonnen længst til venstre, udløser bonustilstand med Free Drops. 7 Free Drops bliver tildelt, og den gældende aktive multiplikator og niveauet på den aktuelle multiplikatorsøjle medtages i bonusspillet. Bonusspillet starter, når der ikke er flere vindende kombinationer.

Et bonussymbol, der når kolonnen længst til venstre i bonustilstanden, udløser yderligere Free Drops.

Hvert nyt Free Drop starter med 4 rækker, den aktuelle aktive multiplikator og det aktuelle niveau på multiplikatorsøjlen. Den aktive multiplikator og niveauet på multiplikatorsøjlen forbliver den samme gennem bonusspillet.

Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde.

En spilrunde slutter øjeblikketligt, når den maksimale gevinst er opnået, og de indsamlede gevinster bliver udbetalt.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Cygnus 4 er 94,0 %. Spillets gevinst er begrænset til 50 000x af indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet, hvor multiplikatorsymboler også er wild, på bekostning af 500x den valgte indsats. Multiplikator-wild-symbolerne bliver på skærmen, indtil de er forvandlet til normale wild-symboler ved at nå til kolonnen længst til venstre eller bunden af spilgitteret.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Multiplikator-wilds:

Ét drop hvor multiplikatorsymbolerne også er wild på bekostning af 25x den valgte indsats. Multiplikator-wild-symbolerne bliver på skærmen, indtil de er forvandlet til normale wild-symboler ved at nå til kolonnen længst til venstre eller bunden af spilgitteret.

Multiplikatorsøjle på niveau 3:

Ét drop hvor multiplikatorsøjlen starter på niveau 3 på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonusjagt:

Ét drop med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 3x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Min. prisen for X-iter er 6,00 kr, og maks. prisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Cygnus 4 er 94,0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 02-01-2024