Hot Potato

Bemærk: Hot Potato computerspillemaskinen omtales som Hot Potato, spillet eller spil.

Hot Potato er en 7x7-computerspillemaskine. Spillet byder på klyngegevinster, wilds, lavinefunktion, eksploderende wild- symboler, multiplikator-net-funktion og et bonusspil med gratis spins, ekstraspins og Sticky multiplikator-net. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,16%.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte indsatsniveau.

Autospil spiller automatisk spillet i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabellen.

Klyngegevinster kan opstå overalt på spilområdet. Kun den største gevinst for hver gevinstgivende symbolkombination udbetales.

Wild-symbolerne erstatter alle andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet.

Klyngegevinster opstår, når 5 eller flere identiske symboler (med undtagelse af bonussymboler) forbindes horisontalt eller vertikalt. Størrelsen på gevinsten afhænger af antallet af identiske symboler. De gevinstgivende symboler fjernes, og lavinefunktionen aktiveres.

Der kan være flere klyngegevinster til stede i spillet på samme tid i spilområdet, og et eksploderende wild-symbol bliver placeret vilkårligt på et af klyngegevinst-områderne.

Lavinefunktionen aktiveres, når en klyngegevinst er vundet, eller hvis et eksploderende wild-symbol lander og eksploderer, mens gevinstgivende symboler løses, og tomme pladser fyldes med nye eller eksisterende symboler. Funktionen fortsætter, så længe en ny gevinst tildeles, og den samlede gevinst udbetales, når lavinefunktionen slutter.

Eksploderende wild-symbolet kan vilkårligt lande og eksplodere under spin- eller lavinefunktion-sekvensen, eller det kan automatisk blive genereret og eksplodere på et klyngegevinst-område. Eksploderende wild-symbolet fjerner alle symboler i et 3x3-multiplikator-net rundt om og under symbolet.

Hver celle i det underliggende net vil have en multiplikator med en startværdi på x2. Hvis nye eksploderende wild- symboler lander og eksploderer oven på et eksisterende multiplikator-net, vil multiplikatoren blive fordoblet (op til et maksimum på x128) på de netceller, som overlapper.

Multiplikator-nettene kan lægges sammen med hinanden. Hvis en klyngegevinst fx dækker en x2- og en x32- multiplikator, vil den pågældende gevinst blive ganget med x34.

Bonusspillet udløses eller genudløses, når 3 Scatter-symboler lander hvor som helst på spilområdet, og tildeler 10 gratis spins.

Multiplikator-net, som aktiveres i grundspillet, nulstilles, når bonusspillet starter. Multiplikator-nettene i bonusspillet er sticky og forbliver aktive under hele bonusspillet.

Bonusspillet gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspillet.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spillet vil alle påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Alle gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 10000. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuelle indsats ganget op. Et køb starter et spin med et slutresultat, der udløser bonusspillet. Den teoretiske udbetaling er 96,44%. Alle slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabellen og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i alle lande.

Maksimal gevinst

Den maksimale gevinst i spillet er 10000 gange samlet indsats.

Sandsynligheden for at få den maksimale gevinst er 1:29644529.

Ingen valg vil påvirke sandsynligheden for at få den maksimale gevinst.

Seneste opdatering: 10-11-2023