Clover Craze

SPECIALSYMBOLER OG -FUNKTIONER

FIRKLØVERE

Grønne Firkløvere og Guldfirkløvere er WILDS. WILDS erstatter alle betalende symboler.

GRØN FIRKLØVER

Grønne Firkløvere er WILD-symboler som kan lande på hjul 2, 3 og 4. De kloner på hele hjulet, hvis de kan danne en vindende kombination efter kloningen.

GULDFIRKLØVER

Guldfirkløver kan kun lande på det 3. hjul. Det er et WILD-symbol som udløser Guldfirkløverfunktionerne når det lander på den midterste position på hjulet.

Hvis en Guldfirkløver lander, men den ikke er på den midterste position på hjulet, vil den blive forvandlet til en Grøn Firkløver.

GULDFIRKLØVER x3

At lande en Guldfirkløver i midten af det 3. hjul, og en Grøn Firkløver på et tilstødende hjul vil den danne en STOR GULDFIRKLØVER på 2x3 med en GEVINSTMULTIPLIKATOR på x3.

GULDFIRKLØVER x7

At lande en Guldfirkløver i midten af det 3. hjul, og Grønne Firkløvere på begge tilstødende hjul vil den danne en STOR GULDFIRKLØVER på 3x3 med en GEVINSTMULTIPLIKATOR på x7.

GULDFIRKLØVER-KONTANTGENSPINS

At lande en Guldfirkløver i midten af det 3. hjul, og enten en Syver eller et Kuglesymbol på et tilstødende hjul vil udløse KONTANTGENSPINS.

I første omgang vil Guldfirkløveren klone sig selv på hele hjulet, og alle gevinster som dannes, vil derefter blive udbetalt. Derefter vil alle symboler af samme type som udløste KONTANTGENSPINS blive forvandlet til guld og modtage en kontantpræmie, som repræsenterer en indsatsmultiplikator. Syvere modtager en kontantpræmie på x3, mens Klokker modtager en kontantpræmie på x2. Kun én symboltype udløser GENSPINS. Hvis både en Syver og et Klokkesymbol lander på tilstødende hjul, vil KONTANTGENSPINS blive udløst med det højeste præmiesymbol (Syvere). Derefter vil GENSPINS begynde.

3 GENSPINS tildeles hvor kun symboler af den type som udløste dem, vil være aktive. Hvis der landes et nyt symbol af den type, vil GENSPINS-tælleren blive nulstillet til 3. GENSPINS slutter når der ikke lander nogen symboler af den type i 3 fortløbende GENSPINS.

Ved slutningen af GENSPINS vil alle kontantpræmier blive lagt sammen, og derefter udbetalt til spilleren. Guldfirkløvere tæller også som kontantpræmiesymboler.

Det er muligt at udløse både Guldfirkløver x3 og KONTANTGENSPINS-funktionerne på samme tid. I dette tilfælde, vil x3 GEVINSTMULTIPLIKATOREN for det Store Guldfirkløversymbol blive fjernet ved begyndelsen af KONTANTGENSPINS, og vil ikke blive tilføjet til de gevinster som akkumuleres under genspins. 2x3 Guldfirkløver tæller som 6 kontantpræmiesymboler.

GULDFIRKLØVER X

Hvis en Guldfirkløver lander i midten af det 3. hjul, og ingen Grøn Firkløver, Syver eller Klokkesymbol lander på tilstødende hjul, vil det få Guldfirkløveren til at klone sig selv øverst og nederst på tilstødende hjul, så der dannes en X-form.

SÅDAN SPILLER DU CLOVER CRAZE

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.33kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.33kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,334.93kr, Den næste minimum startværdi er: 17,334.93kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 433,373.48kr, Den næste minimum startværdi er: 433,373.48kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 866.74kr, Den næste minimum startværdi er: 866.74kr


Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Hvis du spiller et linjespil, er præmieværdien fra en gevinstlinje lig med den samlede indsats ganget med symbolmultiplikatoren, der vises i gevinsttabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere gevinstlinjer, summeres de samlede gevinstværdier. Hvis der er mere end én gevinst på den samme gevinstlinje, udbetales den største gevinst. Hver enkelt gevinstlinje kan kun betale én gang pr. spin.

Hvis du spiller et måde- eller klyngespil, er præmieværdien fra en måde eller vindende klynge lig med den udbetaling, der vises i udbetalingstabellen. Hvis flere gevinster forekommer på flere måder eller klynger, summeres de samlede gevinstværdier.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet endnu ikke er opstået, vil spillet give et resultat ved genoprettelse af forbindelsen, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken efter genindlæsning af spillet.

I tilfælde af en ufuldstændig spilrunde på grund af tab af forbindelse, hvor resultatet er opstået, men spilleren ikke kunne informeres om dette, vil spillet informere spilleren om det endelige resultat ved genindlæsning af spillet, og resultatet vil være synligt i spilhistorikken.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 95.16%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 21000.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 08-01-2024