Buffalo Rising Megaways

INTRODUKTION

Buffalo Rising er en 6-hjulet spillemaskine med MEGAWAYS™. Løb wild i dette fede grænseeventyr med op til 117.649 måder at vinde på, strømmende symboler og en valgfrit Buffalo-indsats der giver dig direkte adgang til Gratis Spins-featuren. Under Gratis Spins er den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator aktiv, som øges efter hver gevinst. Indstil dine Gratis Spins-runder til højere multiplikatorer eller flere spins. Hold særligt øje med det Mystiske Symbol, hver gang det forekommer på hjulene, afslører det, det samme tilfældige symbol, og giver endnu flere måder at finde formuen på!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Der er symbol-placeringer over hjul 2, 3, 4 og 5, De hjælper med at danne gevinster, og de er de eneste pladser, som kan afsløre Wild-symboler. Disse erstattes fra højre.
  • Strømme vil fortsætte, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan kun forekomme på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Mystisk Symbol

• De Mystiske Symboler kan forekomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.
  • Det Mystiske Symbol kan ikke afsløre scatter-symboler.

Scatter

• Scatter-symbolet kan forekomme på alle hjul, men ikke på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • 4 Scatter Symboler på hjulene tildeler Gratis Spins.
  • Udløses Gratis Spins med mere end 4 Scatter-symboler, bliver der tildelt ekstra Gratis Spins.

Buffalo-indsats (afhængig af operatørens konfigurationer)

• Buffalo-indsatsen kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når hjulene aktiveres og spinner, garanteres mindst 4 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins.
  • Buffalo-indsatsen spilles ved 100x samlet indsats.

Gratis Spins Udvælgelse

• Først i Gratis Spins får spilleren 4 valgmuligheder:
    • 15 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x1 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 4 ekstra Gratis Spins (for hvert ekstra Scatter-symbol)
    • 10 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x5 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 2 ekstra Gratis Spins (for hvert ekstra Scatter-symbol)
    • 5 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x10 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin (for hvert ekstra Scatter-symbol).
    • Mystisk Valg: De tilgængelige Gratis Spins og Multiplikatorer vil blive blandet ind i 6 paneler. Spilleren vælger et panel fra hver kategori. De viste værdier i hvert valgt panel, bliver brugt til at starte Gratis Spins-runden. Den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator øges med 1 for hver strøm.
    • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Gratis Spins

• Under Gratis Spins øges den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Under Gratis Spins kan pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 afsløre Gratis Spins Scatter-symboler og tildele ekstra Gratis Spins.
    • 3 Gratis Spins Scatters = 5 ekstra Gratis Spins.
    • 4 Gratis Spins Scatters = 10 ekstra Gratis Spins.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

RTP: Den teoretiske tilbagevenden til afspiller er 96,50.

Seneste opdatering: 30-10-2018