80er Automaten

bonusrunden med gratis spins og spilleren får tildelt gratis spins og multiplikator. Runden med gratis spins kan blive genudløst i løbet af de gratis spins.

Information

• Indsatsgrænser vises i spillets titelbjælke.
  • Spillet spilles med 20 variable linjer.
  • Du kan ændre LINJER med ▲ og ▼ knapperne.
  • Du kan ændre "INDSATS" med ▲ og ▼ knapperne.
  • SPIN starter spillet med de valgte "INDSATSER" og "LINJER".
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGT".
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og føjes til øvrige betalingslinjegevinster.
  • Højeste gevinst kommer til udbetaling på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige linjer lægges alle til din samlede saldo.
  • Spredte gevinster ganges med samlet indsats og lægges til betalingslinjegevinster. Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte Walkman-symbol som giver gevinst når det ses på hjulene.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 94%.

Sådan spiller du

• Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 20 linjer. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med ▲ og ▼ knapperne til højre for "INDSATS".
  • Valg af "LINJER": 20 linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan ændre linjerne ved at klikke på ▲ og ▼ til højre for "LINJER" på spilskærmen.
  • Alle 20 linjer ganges med indsatsen og den samlede indsats vises under "SAMLET INDSATS".
  • GEVINSTOVERSIGT: Du kan se gevinstoversigten hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPILLET ".
  • REGLER: Klik på ? for at se spillereglerne. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "TILBAGE TIL SPILLET". Du kan også se reglerne hvis du klikker på "REGLER" i skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • SPIN: Klik på "SPIN" for at starte hjulene.
  • Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten. For at beregne gevinsten pr. linje, skal du gange den respektive symbolgevinst med indsatsen pr. linje. For at beregne gevinsten for spredte symboler, skal du gange den respektive spredte symbolgevinst med den samlede indsats.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af spredte gevinster, ved at deres symboler bliver levende.
  • GEVINST: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din konto. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt bruge ▲ og ▼ knapperne ved "INDSATS".
  • Brug autospin funktionen, ved at klikke på "Autospin"-knappen. Vælg antal spin for håndfrit spil.
  • Du kan vælge 5, 10, 20, 50 eller 100 autospin.
  • Autospin-knappen ændres til en knap der viser det tilbageværende antal spin og ændres til spil og stop-knappen igen derefter.
    • Du kan klikke på "Stop" for at deaktivere autospins.
    • Autospin stopper automatisk når du har brugt det valgte antal autospin.
    • Autospin funktionen virker ikke i spil for sjov modus.
  • Klik på JA/NEJ i "Fortsæt Autospin"-beskeden, for at automatisk at slå autospin til eller fra i det næste spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se detaljerede oplysninger om spillet som en webside.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • Spillereglerne er de samme i i spil med rigtige og fiktive penge.
  • "SPILHISTORIK" og "RE-BUY" er kun tilgængelige når du spiller med rigtige penge.

Spilleregler

• Spil med 20 variable linjer.
  • Du kan ændre antallet af "LINJER".
  • Du starter spillet ved at klikke på "SPIN" med den valgte "INDSATS" og linjer.
  • Gevinster vises i gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og føjes til betalingslinjegevinster.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer føjes til den samlede gevinst.
  • Bonusrundegevinster lægges til spilsaldoen.
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte Walkman-symbol.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen de spredte Walkman -symboler som giver gevinst når de ses på hjulene.
  • 80’er Automaten joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte symbol. Det fungerer i sammenhæng med alle andre symboler.
  • 80’er Automaten joker-symbolet giver også en individuel gevinst i lighed med de øvrige symboler når der er gevinst på en betalingslinje eksklusivt med 80’er Automaten joker-symbolet.

For eksempel:

1. Hvis 3 JOKER-symboler + alle andre symboler (undtagen spredt symbol) ses i rækkefølge på betalingslinje 1 vil JOKER-symbolet fungerer sammen med de øvrige symboler og gevinsten bliver udbetalt for symbolet.
  2. Hvis 3 JOKER-symboler + spredt symbol ses i rækkefølge på betalingslinje 1 bliver udbetalingen givet for 3 80’er Automaten JOKER-symboler. )
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Bonusrunde med gratis spins:

• Når 3 eller flere spredte Walkman-symboler ses på hjulene i løbet af grundspillet udløses bonusrunden med gratis spins.
  • Skærmbilledet skifter til et skærmbillede med et bonushjul når 3 eller flere spredte Walkman -symboler ses på hjulene.

Skærmbillede med bonushjul:

• Bonusspillet er et simpelt "lykkehjul" kombineret med et hjul.
  • Lykkehjulet bestemmer hvor mange gratis spins som spillere får tildelt, mens det andet hjul finder multiplikatoren.
  • Ticker-beskeden for bonusspillet bliver vist på et LCD-display.
  • Spilleren skal klikke på "Spin" for at starte begge hjul. Knappen skifter derefter til "Stop". Spilleren skal klikke på "Stop" for at stoppe de to hjul. Begge hjul vil langsomt stoppe og spilleren vinder gratis spins og multiplikator afhængig af hvor de to hjul lander (pilene peger på de vindende antal).
  • Resultatet bliver vist, et skærmbillede med en lykønskning vil glide ned fra toppen.

• Når bonushjulrunden er færdigspillet får spilleren tildelt et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator.
  • Bonusrunden med gratis spins kan blive genudløst i løbet af de gratis spins.
  • Ekstra gratis spins kan vindes når 3 eller flere spredte Walkman -symboler ses på hjulene i løbet af runden med de gratis spins med samme multiplikatorværdi som de originale gratis spins.
  • Alle gratis spins spilles med samme indsats som i det udløsende spin.
  • Enhver genudløsning af gratis spins vil genbruge det originale antal gratis spins og de samme multiplikatorer.
  • Det normale spil vender tilbage når alle gratis spins er spillet færdige.
  • Alle gevinster i løbet af de gratis spins ganges med den tildelte multiplikator for gratis spins.
  • Det maksimale antal gratis spins som tildeles er 25.
  • Den maksimale multiplikatorværdi som tildeles er 10.

Gevinstoversigt

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på hjælp-knappen (?) og GEVINSTOVERSIGT-knappen på hjælp-siden.

Regler

Gevinstlinjer

Sådan laver du indskud til din Konto

Du kan lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "Lynindskud". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik".
Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst - eller midt i - en bonusrunde med gratis spins, vil softwaren automatisk starte de gratis spins når du logger tilbage, hvis de ikke allerede var startet, eller genoptage spillet fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet spillet med de gratis spins, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet spil.
Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Seneste opdatering: 16-05-2018