Lava Lava

 
 1. Lava Lava er en 3x5-computerspi lemaskine med 15 fast placerede gevinstlinjer, multiplikator-Wilds, Scatter-eksplosioner, lavinefunktion og et bonusspil med gratis Den teoretiske tilbagebetaling er 94,17%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spi let med det valgte
 1. Autospil gennemfører automatisk spi let i det antal spilrunder, som blev valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. A le spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabe l
 1. A le gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst for hver gevinstlinje udbetales i kombinationer set i rækkefølge fra venstre mod højre i henhold til gevinsttabe l
 1. Wild-symbolet erstatter a le andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet. A le gevinstlinjer, der inkluderer et Wild- symbol, vil have en multiplikator, som er baseret på anta let af Wild-symboler, der optræder på en gevinstlinje:
 • Wild-symbol på en gevinstlinje udløser en 2x multiplikator
 • Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 4x multiplikator 3 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 8x multiplikator 4 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 16x multiplikator 5 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 32x multiplikator
 1. Scatter-eksplosion: Scatter-symboler eksploderer og fjerner a le andre symboler (med undtagelse af Wild og andre Scatter- symboler) lodret samt Når et Scatter-symbol er eksploderet, indsamles det i bonusmåleren.
 1. Lavinefunktion: Symboler, der optræder i en gevinstlinje-gevinst udskiftes med nye og/e ler eksisterende symboler, som falde ned fra Dette fortsætter, så længe der er en ny gevinstlinje-gevinst e ler Scatter-eksplosion.I grundspi let aktiveres lavinefunktionen, efter et Scatter-symbol er landet på hjulene. I bonusspi let vil lavinefunktionen være aktiv ved a le spins.
 1. Når bonusmåleren er fyldt med 3 Scatter-symboler, og lavinefunktionen ikke er aktiv, vil bonusspi let være vundet e ler genstartes og tildeler henholdsvis 10 e ler 5 gratis Bonusmåleren nulsti les me lem hvert spin og hvert gratis spin.
 1. Ved starten på hvert gratis spin vil 1 til 3 Wild-symboler blive tilfældigt placeret på
 1. I bonusspi let rummer hvert Wild-symbol 3 liv, som beskytter det fra at eksplodere i forbindelse med Ved hvert spin, hvor symbolet optræder i en gevinstlinje-gevinst, bruges 1 liv. Når a le liv er brugt, vil Wild-symbolet eksplodere.
 1. Bonusspi let gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspi l
 1. Ingen indsatser kan ændres under en
 1. I tilfælde af fejl på spi let vil a le påvirkede indsatser og gevinster være
 1. A le gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for en spilrunde er Hvis man når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ikke yderligere gevinster.

Seneste opdatering: 09-03-2022