Smash The Pig

Det er tid til at sprænge banken i Smash the Pig! Dette er ikke en almindelig sparegris – den her er fyldt med kontanter med linjegevinster fra venstre til højre og højre til venstre. Udløs Pick a Pig Bonus , vælg en gris og vin en tilfældig multiplikator – mellem 1x og 20x! Eller måske vinder du et valg mere, vinder alle gevinsterne på skærmen eller vinder Pig Smashing Bonus. Smadr grise i Pig Smashing Bonus og bliv ved med at smadre, indtil lykkemåleren slipper op. Hvis du smadrer alle grisene og har lidt lykke tilovers, vinder du flere grise, som du kan smadre! 

Sådan placerer du en indsats 

Smash The Pig har 20 gevinstlinjer. 

LINJER 

Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer. Indsatsen er fastsat til 20 gevinstlinjer. 

INDSATS I ALT 

Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk for at åbne indsatsmenuen og vælge dit indsatsbeløb. 

SPIL 

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

til toppen ] 

Pick a Pig Bonus

Pick a Pig Bonusudløses, når tre eller flere spredte grisesymboler forekommer et tilfældigt sted på hjulene. Vælg en gris for at afsløre de følgende gevinster:

  • En tilfældig multiplikator på mellem 1x og 20x den samlede indsats
  • En tilfældig multiplikator på mellem 1x og 15x den samlede indsats samt en chance mere for at vælge
  • "VIND ALT!" - Afslører og belønner dig med alle gevinsterne på skærmen, der endnu ikke er afsløret
  • "BONUS" - Udløser Pig Smashing Bonus
til toppen ] 

Pig Smashing Bonus 

Hvert spreder-symbol indeholder en tilfældig mængde lykke. Efterhånden som hvert symbol stopper, fyldes lykkemåleren op.

Når 3 eller flere bonus spreder-symbols forekommer, udløses bonussen med al den lykke, der er samlet i lykkemåleren fra den pågældende spillerunde.

Målet med Pig Smashing Bonus er at smadre så mange grise som muligt, før lykkemåleren slipper op.

Hvert valg koster en tilfældig mængde lykke og tildeler spilleren en multiplikator på mellem 1x og 20x (af den samlede indsats). Der er også en chance for, at et valg kan tilføje lykke.

Hvis man når at smadre 5 grise, og der stadig er lykke tilbage i måleren, løber de resterende 2 grise væk, og der dukker 7 nye grise op, plus at lykkemåleren tilføres mere lykke.

Når der ikke er lykke nok tilbage i lykkemåleren til at smadre den næste gris, føjes den resterende lykke til den samlede indsats som en multiplikator, som udbetales sammen med den sidst smadrede gris.

til toppen ] 

Regler   

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil. 

Alle linjegevinstsymboler skal være tilstede på en spillet linje og på række, begyndende fra hjulet længst til venstre eller længst til højre. Linjegevinster udbetales fra venstre mod højre og omvendt. 

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge. 

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. 
En transaktion omfatter resultaterne af bonussen samt udfaldet, der udløste bonusspillet.
Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående. 

til toppen ] 

Yderligere oplysninger 

Forventet tilbagebetaling 

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne.
Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens. Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv.
Hvis for eksempel topgevinsten vindes i en spilleomgang, er chancen for at vinde den samme gevinst i næste spilleomgang præcis den samme.
På samme måde påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode.
Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra dette langsigtede forventede gennemsnit.
Jo færre spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom 

Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor. © 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. 

til toppen ]

Seneste opdatering: 18-05-2018