Spartacus Gladiator of Rome

Basisspil

• JOKER
  • FUNKTION
  • JOKER fungerer som joker for alle symboler undtagen FUNKTION
  • FUNKTION forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 på det PRIMÆRE HJULSÆT og på hjul 1, 3 og 5 på det KÆMPE HJULSÆT.
  • Hvert hjul indeholder et antal tilstødende positioner, der, før hjulet drejer, tilfældigt erstattes med et symbol fra gevinsttabellen på nær FUNKTION.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination på hvert sæt af hjul.
  • Linjegevinster skal forekomme på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre, på hvert sæt af hjul.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjegevinster fortsætter ikke fra ét sæt hjul til det næste.

SÅDAN SPILLER DU

PRIMÆRT HJULSÆT 5 X 4

• KÆMPE HJULSÆT 5 X 12
  • FUNKTION forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 på det PRIMÆRE HJULSÆT og på hjul 1, 3 og 5 på det KÆMPE HJULSÆT.
  • Hvilke som helst fire stablede JOKER, der forekommer på det PRIMÆRE HJULSÆT, starter en symboloverførsel ved at forvandle det tilsvarende hjul på KÆMPE HULSÆTTET til JOKER.
  • Alle udbetalinger gøres op efter JOKER overføres.
  • Hvert hjulsæt bruger et alternativt sæt hjul.

GRATIS SPIL-FUNKTION

• 3 eller flere spredte FUNKTION på begge sæt hjul udløser gratis spil-funktion.
  • FUNKTION forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 på det PRIMÆRE HJULSÆT og på hjul 1, 3 og 5 på det KÆMPE HJULSÆT.
  • 5 eller flere spredte FUNKTION symboler tildeler 20 gratis spil + 20x samlet indsats.
  • 4 spredte FUNKTION symboler tildeler 12 gratis spil + 5x samlet indsats.
  • 3 spredte FUNKTION symboler tildeler 8 gratis spil + 2x samlet indsats.
  • Under gratis spil fungerer JOKER som joker for alle symboler undtagen FUNKTION.
  • Hvis et eller flere JOKER fra en stak forekommer på et hjul på det primære hjulsæt, vil resten af stakken placere sig og gøre alle fire positioner på hjulet til JOKER.
  • JOKER overføres dernæst til det KÆMPE HJULSÆT og gør det tilsvarende hjul til JOKER.
  • Alle gevinster evalueres dernæst.
  • Hvert hjul indeholder et antal tilstødende positioner, der, før hjulet drejer, tilfældigt erstattes med et symbol fra gevinsttabellen på nær FUNKTION.
  • I løbet af gratis spil benyttes et andet hjulsæt for hvert hjulsæt.
  • Indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forbliver de samme som i spillet, der udløste de gratis spil.
  • Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med hovedspillet.
  • Under gratis spil føjer 3 eller flere spredte FUNKTION-symboler på begge hjulsæt yderligere gratis spil til de resterende gratis spil
  • Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter-gevinster lægges til gevinster fra udbetalingslinjer.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination på hvert sæt af hjul.

UDBETALINGSLINJER

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje, og derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke tilgængelige.
  • Den samlede indsats er den tilføjede linjeindsats for hver 2 linjer.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 95.94%.

Seneste opdatering: 12-10-2018