Warrior Goddess

wg1

Spillets formål:

Warrior Goddess er en spilleautomat med 5 hjul, 30 gevinstlinjer og gratis spil bonusspil. Når 3 eller flere scatter-symboler vises, vises bonusspilskærmen hvor spilleren skal vælge 3 af 7 valgmuligheder. Afhængigt af valgtet, modtager spilleren en multiplikator som tilføjes når en Wild erstatning forkommer under gratis spil. Der kan ikke udløses flere gratis spil under gratis spil.

Spilinformation

• Spillet spilles med 30 variable linjer.
  • Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standard indsats pr. linje for alle 30 linjer Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje med + og - knapperne til højre for "Møntværdi".
  • Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på super_6 for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": 30 linjer er valgt som standard. Du kan ændre linjerne ved at klikke på + og - henholdsvis til venstre & højre for "LINJER" på spilskærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT':  GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på super_8 ikonet ved siden af lydstyrke ikonet.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 3 for at spille med maks. indsats. Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Spil: Klik på start for at dreje hjulene.
  • Lydstyrke: super_12 afspiller spillets musik. Klik på super_12 for at slå lyden fra/til.
  • Når hjulet stopper, udbetales alle gevinstkombinationerne på valgte linjer i henhold til gevinstoversigten. For at beregne gevinsten pr. linje, skal du gange den respektive symbolgevinst med indsatsen pr. linje. For at beregne gevinsten for spredte symboler, skal du gange den respektive spredte symbolgevinst med den samlede indsats.
  • Møntværdien udregnes med samlet indsats/antal linjer valgt.
  •  REGLER: Klik på "Menu" nederst til venstre på skærmen for at spillereglerne. Spillereglerne åbnes når du klikker på "Spilleregler".
  • SPIL: Klik på "Spil" for at starte hjulene.
  • Når hjulet stopper, udbetales alle gevinstkombinationerne det valgte antal linjer i henhold til gevinstoversigten. For at beregne gevinsten pr. linje, skal du gange den respektive symbolgevinst med indsatsen pr. linje. Husk at kun den højeste gevinst på en linje udbetales.
  •  For at beregne gevinsten for spredte symboler, skal du gange den respektive spredte symbolgevinst med den samlede indsats.
  • Resultat: Alle gevinster vises ved at deres betalingslinjer blinker og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af scatter gevinster, ved at deres symboler bliver levende. Den enkelte gevinstlinjes gevinst vises ved enden af hver vindende linje.
  • BETALT: Linje gevinster og/eller Scatter gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • FREESPIN BONUSSPIL:
    • Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere scatter Tiger-symboler ses på hjulene.
    • Bonusspil-skærmen vises. Tigere løber mod spilleren med 7 forskellige gratis spil valgmuligheder til spilleren.
    • Spilleren kan vælge af en af de 6 valgmulighederne for at vinde gratis spil og en multiplikator.
    • Hvis spilleren ikke ønsker gratis spil, gives en 7 valgmulighed som er 32 x den samlede indsats.
    • Alle gevinster under gratis spil ganges med gratis spil multiplikatoren.
    • Når gratis spillene er blevet spillet færdig, vises en besked med det beløb der blev vundet under gratis spil.
  • Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Når alle gratis spil er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.
  • Saldo: Den tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO".
  • 'AUTOSPIN': Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk med det antal spil, som du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spil til gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til tab er højere end: Spillet spiller automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Tab udregnes med (tabt = samlet indsats - samlet gevinst)
      • Samlet indsats
      • Samlede indsats = akkumulerede samlede indsatser
      • (((Samlet indsats - samlet gevinst- Total gevinst) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then only next auto spin will be allowed. "i"
    • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
  • Hvis du vil benytte , skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen.6 På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Vælg fra rullemenuen og klik på "OK" for at spille.

wg6

• På samme måde kan du klikke på "Annuller" for at stoppe autospin og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere autospin muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre før du fortsætter med autospin.
  • 'Bemærk: "AUTOSPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge
  • Klik på 8 for at stoppe AUTOSPIN funktionen. Når du spiller med "AUTOSPIN" kan du stadigvæk afbryde spillet ved at klikke på "STOP Hvis et spil er i gang vil "AUTOSPIN" stoppe når det pågældende spil er færdigt. I øvrige tilfælde vil spillet stoppe med det samme og vende tilbage til det normale spil.

Browser-knap panelfunktioner:

wg2

• Klik på Ansvarligt spil for at siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Indbetal for at indbetale på din konto.
  • Klik på Rigtige penge\Fiktive for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil om fiktive penge.
  • SPILHISTORIK kan kun ses for spil med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme i i spil med rigtige og fiktive penge.

Spilleregler:

• Der kan spilles på 1 til 30 linjer.
  • Alle udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.
  • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Maks. INDSATS vælger 30 linjer og den maksimale møntværdi.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Gevinsterlinje gevinster ganges med møntværdien.
  • Der højeste gevinst på hver hver gevinstlinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre undtagen scatter Tiger-symboler som betaler hvor som helst.
  • Wild "Warrior Goddess pigen" erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Tiger-symboler.
  • Wild "Warrior Goddess pigen" vises kun på hjulene 2, 3 og 4.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

"Warrior Goddess bonusspil:

Når 3 eller flere scatter-symboler vises i spillet, starter bonusspillet hvor spilleren kan spille gratis spil. I Warrior Goddess skal spilleren vælge en af nedestående 7 gratis spil valgmuligheder.

Valg 1: 25 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 2, 3 eller 4.

Valg 2: 20 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 3, 4 eller 5.

Valg 3: 15 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 4, 5 eller 8.

Valg 4: 10 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 5, 8 eller 10.

Valg 5: 8 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 8, 10 eller 15.

Valg 6: 5 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 10, 15 eller 20.

Valg 7: Spilleren får 32x den samlede indsats.
wg3

• Gratis spil spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spil.
  • Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Når alle gratis spil er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.

Gevinstoversigten:

Klik på super_8 for at åbne gevinstoversigten. Spilskærmen navigerer til gevinstoversigten.

wg4

Gevinstlinjer:

Klik på super_8 og scroll ned for at se oplysninger om gevinstlinjer.

wg5

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,01 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
    • Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du mister forbindelsen efter du har udløst gratis spil eller midt under gratis spil, starter softwaren automatisk gratis spil runden, hvis den ikke allerede er starter, samme sted som der hvor spillet blev afbrudt. Når du er færdig med bonusspillet, kan du fortsætte spillet eller vælge et andet spil.
  2. Hvad hvis din saldo er for lav?
    • Klik på "Indbetal" for at indbetale.
  3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 16-05-2018