Dragon's Temple

Fem dansende dragerleverer held og spænding!

Dragon's Templeer et spil med fem hjul og 50 linjer. Udvidet wild-funktion øger dine chancer for at vinde flere penge. Der findes også et spændende wild -bonusspil med gratis spil,der kan forøge din gevinst yderligere.

Sådan spiller du

 • Vælg indsats pr. linje ved at klikke på INDSATS/LINJE.
 • Vælg det antal linjer, du vil spille, ved at klikke på LINJER. Du kan også vælge antallet af linjer ved at klikke på tallene på hver side af hjulene.
 • Klik til sidst på SPIL for at starte spillet. Når hjulene drejer, kan du klikke på knappen STOP for at afkorte spilrundens varighed. Spillets resultat påvirkes ikke af, at hjulene stoppes.
 • INDSATS I ALT viser den samlede indsats.
 • Når du vinder, viser SAMLET GEVINST det vundne beløb.
 • Du kan se gevinstoplysninger via knappen GEVINSTOVERSIGT. Dette viser gevinster og oplysninger for alle mulige gevinster.

[ till toppen ]

Funktionen Autospil

Spillet har en funktion til automatisk spil, som giver dig mulighed for at spille et antal på hinanden følgende spil automatisk. Alle spil vil blive spillet med den samme indsats. Du kan ændre en række indstillinger for automatisk spil, der bestemmer, hvornår den automatiske spilsekvens skal afbrydes.

 • Klik på AUTOSPIL, og vælg antallet af spil på listen. Klik på + i listens øverste venstre hjørne for at åbne indstillingerne for automatisk spil. Du kan eventuelt ændre indstillingerne som beskrevet herunder, inden du vælger antallet af spil.
 • Klik på ANNULLER AUTO, hvis du ændrer mening med hensyn til at starte en automatisk spilsekvens, eller hvis du vil ændre en af indstillingerne for automatisk spil.
 • Klik på START AUTO for at begynde en automatisk spilrække. Når hjulene drejer, kan du klikke på knappen STOP for at afkorte spilrundens varighed. Spillets resultat påvirkes ikke af, at hjulene stoppes. Antallet af resterende spil vises i spillet.
 • Klik på STOP AUTO for at afslutte den automatiske sekvens inden næste runde.

[ till toppen ]

Indstillinger for automatisk spil

Følgende indstillinger bestemmer, hvornår en automatisk spilsekvens automatisk bliver afbrudt. Marker det tilhørende felt for at aktivere en regel.

 • Gratis spil udløses: Den automatiske spilsekvens bliver automatisk afbrudt, når der vindes gratis spil.
 • Gevinst er mindst: Den automatiske spilsekvens bliver automatisk afbrudt, når den præmie, du vinder i en bestemt runde, svarer til eller er større end det beløb, du angiver her. Du kan enten skrive beløbet eller vælge det på en liste (klik på pilen for at åbne en liste med værdier). Hvis du spiller spillet i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste en værdi her. I stedet kan du vælge den på en liste.
 • Saldo stiger med: Den automatiske spilsekvens bliver automatisk afbrudt, så snart din saldo stiger med mindst det beløb, du angiver her. Du kan enten skrive beløbet eller vælge det på en liste (klik på pilen for at åbne en liste med værdier). Hvis du spiller spillet i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste en værdi her. I stedet kan du vælge den på en liste.
 • Saldo falder med: Den automatiske spilsekvens bliver automatisk afbrudt, så snart din saldo falder med mindst det beløb, du angiver her. Du kan enten skrive beløbet eller vælge det på en liste (klik på pilen for at åbne en liste med værdier). Hvis du spiller spillet i fuldskærmstilstand, kan du ikke indtaste en værdi her. I stedet kan du vælge den på en liste.

[ till toppen ]

Funktionen Scatter/gratis spil

'Yin Yang' -scatter-symbolet kan generere både gratis spil og en scatter-gevinst. Hvis du får to eller tre scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4, vinder du en scatter-gevinst! Hvis du derudover får tre scatter-symboler, vinder du også en gratis spilsekvens, og du kan vælge mellem tre alternativer! Scattersymbolet vises kun på hjul to, tre og fire. Bonusgevinster lægges til linjegevinster, og kun den højeste gevinstkombination gælder.

Hvis der blev valgt en gratis spilbonus, og hjulene drejer, kan du klikke på knappen STOP for at afkorte spilrundens varighed. Spillets resultat påvirkes ikke af, at hjulene stoppes. Hvis du ikke klikker på SPR. OVER, starter det næste spil automatisk, når alle gevinstkombinationer er blevet præsenteret. Hver af de tre mulige gratis spil, der kan vælges, spilles på særlige bonushjul. Udbetaling for gratis spil er den samme som gevinsttabellen for almindelige spil.

 • 15 gratis spil: Hjul tre er wild i alle gratis spil.
 • 10 gratis spil: Hjul to og fire er wild i alle gratis spil.
 • 5 gratis spil: Hjul et, tre og fem er wild i alle gratis spil.

[ till toppen ]

Wild-symbol

Wild-symbolet i spillet repræsenteres af de farvede Dragon-symboler (forskellig drage for hvert hjul). WILD-symbolet erstatter alle symboler på nær gratis spil-symbolet (Yin Yang).

Når wild-symbolet er med på en gevinstlinje, udvides wild-symbolet, så det fylder hele hjulet, og alle elementerne på det givne hjul bliver wild. Hvis wild-symbolet ikke er med på en gevinstlinje, strækker det ikke over det hjul, det forekommer på.

[ till toppen ]

Regler

Forkert brug eller funktionsfejl annullerer alle gevinster og spil.

Alle linjeudbetalingssymboler skal være tilstede på en spillet linje og på række, begyndende fra hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinstkombination udbetales for hver spillelinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen for den gevinstgivende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Gevinster vises i valuta.

WILD-symbolet erstatter alle symboler på nær gratis spil-symbolet (Yin Yang).

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales.

Autospil tilbydes kun i godkendte lande.

Uanset størrelsen på indsatsen er der en gevinstgrænse for hver enkelt transaktion. Flere oplysninger kan findes i gevinsttabellen. En transaktion inkluderer resultaterne af gratis spilbonus samt det resultat, der gav bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås i bonussen, slutter bonussen med det samme, selvom der er flere gratis spil tilbage.

[ till toppen ]


Øvrig information

Spillerhistorik - Alle spilrunder gemmes på serveren og kan ses fra portalen.

Ikke-færdigspillede spilrunder
- Alle spilrunder, der af en hvilken som helst grund ikke er blevet afsluttet, gemmes på serveren. En ikke-fuldført spilrunde kan for eksempel skyldes en dårlig internetforbindelse. Ikke-færdigspillede spillerunder kan, efter en kort forsinkelse, genoptages fra portalen, eller ved at genstarte spillet. En ikke-fuldført spilrunde gemmes på serveren sammen med indsatsen i spillet. Hvis en spilrunde ikke genoptages inden for en periode på 30 dage, fjernes spilrunden fra serveren, og spilleren får indsatsen tilbage.

Fejlhåndtering – Oplysninger om softwarefejl og fejlfunktioner kan findes under Vilkår og betingelser på vores websted.

Forventet tilbagebetaling

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. For denne spiltype kan den langsigtede, teoretiske forventede tilbagebetaling potentielt være fra 92,54% til 96,53%. Resultaterne for en given spiller i løbet af en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil, der spilles, jo større er den normale variation i den faktiske tilbagebetaling, som opleves.

Intellektuelle ejendomsrettigheder
Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ till toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017