Dragon's Cache

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 4 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den indledende indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med betalingslinjeomkostningerne på 20.
 Den samlede indsats er baseret på den indledende indsats, ganget med prisen på de spillede betalingslinjer.

Regler for betalingslinje

 Dette spil inkluderer 40 betalingslinjer.
 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.
 Gevinster på betalingslinjer løber fra venstre mod højre, startende fra det første spilleautomat.

Udbetalingsregler

 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den indledende indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster som følge af et spin.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• Bet op-knap: Forøger det samlede bet.

• Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

• Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.

• Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.

Wild symboler

 Øjensymboler er Wild-symboler.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen møntsymboler.
 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
 Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en betalingslinjekombination.

Dragon Chest gratis spins

 Når en eller flere Dragon Coins dukker op, er der en chance for, at Dragon Chest Free Spins udløses.
 Hver dragemønt samler sig til kisten i samme farve over hjulene.
 Kombinationen af Dragon Coins, der indsamles, når Dragon Chest Free Spins udløses, bestemmer de tildelte Chest Upgrades.

Green Chest opgraderinger

 Der tildeles 5 gratis spins.
 40 linjer spilles under denne funktion.
 Alle hjul vokser til en højde på 6 symbolpositioner.
 Ethvert hjul med et Wild-symbol bliver rykket, så alle positioner på det hjul indeholder Wild-symboler.
 Alle gevinster udbetales efter hjulene er blevet nudged.

Red Chest opgraderinger

 Der tildeles 10 gratis spins.
 Hver gulddragemønt, der vises under denne funktion, vil tildele en bogstav- eller bonuskreditpræmie.
 Bonuskreditpræmien er altid lig med den aktuelle indsats.
 Mulige bogstavpræmier for MEGA jackpotten er røde M, E, G og A.
 Mulige bogstavpræmier for den STØRRE jackpot er lilla M, A, J, O og R.
 Mulige bogstavpræmier for MINOR jackpot er blå M, I, N, O og R.
 Mulige bogstavpræmier for MINI-jackpotten er grønne M, I, N og I.
 Hvis alle bogstavpræmier for en jackpot indsamles, tildeles den tilsvarende jackpot, og de indsamlede bogstaver for den jackpot nulstilles.

Purple Chest-opgraderinger

 Der tildeles 5 gratis spins.
 Hver gulddragemønt, der vises under denne funktion, giver 1 gratis spin, 2 gratis spins eller en bonuskreditpræmie.
 Bonuskreditpræmien er altid lig med den aktuelle indsats.
 Hvert spin tildeles en tilfældig multiplikator på 2, 3 eller 5.
 Linjegevinster og bonuskreditpræmier ganges med den tilfældige multiplikator.

Flere brystopgraderinger

 Gratis spins spilles med alle Chest Upgrades udløst på et enkelt basisspin.
 Hvis en Red Chest Upgrade udløses, tildeles der 10 gratis spins, ellers tildeles 5 gratis spins.
 Den tilfældige multiplikator fra Purple Chest-opgraderingen gælder for alle linjegevinster og bonuskreditpræmier og gælder ikke for jackpots.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det maksimale forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 96,47%.
 Sandsynligheden for at udløse bestemte spilbegivenheder kan ændre sig under spillet afhængigt af den aktuelle spiltilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 08-06-2022