Grand Melee

Spilleregler(5.5.2023)

Bemærk: Grand Melee computerspil emaskinen omtales som Grand Melee, spil et el er spil.

Grand Melee er en computerspil emaskine med 6 hjul og op til 1.193 forbundne betalende kombinationer. Spil et byder p Sticky-genspins, symbolopgradering, symboludvidelse, spilområde-udvidelse og et bonusspil med gratis spins og genudløsere. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,17%.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

 Kun den største gevinst pr. forbundne gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en. Al e unikke gevinstkombinationer udbetales.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.

Sticky-genspinsfunktionen kan blive udløst og udvælge et vilkårligt symbol (med undtagelse af symbolopgradering-, symboludvidelse- og spilområde-udvidelse-symboler) på området over hjulene. Hvis 5 el er flere symboler dukker op på spilområdet og matcher med det valgte symbol, vil disse symboler blive ”sticky” og låst fast. Mens genspinsfunktionen er aktiveret, vil al e identiske symboler, som matcher sticky-symbolet, ligeledes blive låst fast, og resten af symbolerne vil dr igen, indtil der ikke dukker flere tilfælde af sticky-symbolet op. Sticky-genspinsfunktionen giver brugere mulighed for at vinde ved betalende kombinationer, som består af sticky-symboler. Den beregnede, samlede gevinst udbetales, når funktionen afsluttes. Al e aktiverede funktioner nulstil es, når Sticky-genspin slutter.

Symbolopgradering-symbolet kan dukke op og forvandle al e tilfælde af de aktuel e sticky-symboler til mere værdifulde sticky-symboler.

Symboludvidelse-symbolet kan dukke op og forvandles til det aktuel e sticky-symbol og samtidig udvides vertikalt, så de dækker hele hjulet med sticky-symboler.

Spilområde-udvidelsessymbolet kan dukke op og forvandles til det aktuel e sticky-symbol og samtidig tilføje en ny række nederst på spilområdet, som vil indeholde et vilkårligt sæt symboler (kan inkludere funktions- og bonussymboler).

Spilområdet kan udvides til maks. 7 rækker.

Bonusspil et udløses, hvis 5 el er flere bonussymboler vises på spilområdet. Det kan også udløses, mens Sticky- genspinsfunktionen er aktiveret. Hvis bonussymbolet vises på området over hjulene, vil bonussymbolet blive ”sticky”, og al e bonussymboler, som dukker op på spilområdet, vil blive låst fast på deres placeringer og fremhæves desuden i bonusmåleren under hjulene. Genspins vil fortsætte, indtil der ikke dukker flere bonussymboler op. Bonusspil et vil udløse el er genudløses, når bonusmåleren under hjulene er fuld, og Sticky-genspinsfunktionen er afsluttet. Bonusmåleren nulstil e mel em hvert spin og hvert gratis spin.

Bonusspil et består af gratis spins, som svarer til antal et af bonussymboler, der vises på spilområdet ved afslutningen af spilrunden. Al e aktiverede funktioner nulstil es, når bonusspil et starter.

Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 5000. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden

afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.