Electric Sam

Spilleregler

1. Electric Sam er en slotmaskine med 5 hjul og 243 måder at vinde på.
  2. Spillet giver 12 betniveauer pr. valuta.
  3. Hvert spin er 100 mønter.
  4. En spillerunde starter med det valgte bet, når spilleren klikker på spin-knappen.
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Play. Hold spin-knappen nede, og vælg et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  6. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  7. Alle gevinster vises i mønter og udbetales i den valgte valuta.
  8. Sams elektriske overraskelse tilføjer 1 sticky wild til hjul 2, 3, 4 eller 5.
  9. Sandras elektriske overraskelse løfter multiplieren 1 trin op til højst 10 x.
  10. Maggies elektriske overraskelse får alle Maggie- og frugtsymboler til at eksplodere, og nye symboler glider ind på plads, hvorefter det nye resultat udbetales.
  11. Sams og Sandras elektriske overraskelse gælder for kommende spins i den fortsatte gratis spins-sekvens.
  12. Electric Sam-logosymbolet er wild i basisspillet og sticky wild i gratis spins og erstatter ethvert symbol.
  13. I den gratis spin-runde indsamler spilleren gevinster og yderligere gratis spins for hver klokke, der fremkommer på hjulene.
  14. Betlines udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktive betline udbetales.
  15. For at udregne antallet af måder at vinde på skal antallet af symboler pr. hjul inkl. wild-symboler ganges. Eksempel: Sandra-symbolet fremkommer på hjul 1-5 med følgende frekvens: 2-1-2-3-0. Dette resultat giver gevinst 2 x 1 x 2 x 3 = 12 måder med 4 symboler.
  16. Bets kan ikke ændres i en igangværende spillerunde eller i gratis spins.
  17. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige.
  18. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 96,0 %.

Spilstrategier

1. Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med spilstrategier.
  2. En spilstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
  3. Spilleren kan ændre eller slukke for spilstrategien efter et hvilket som helst bet.
  4. Autoplay virker sammen med spilstrategier.
  5. Aktivér en spilstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
  6. Spilstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
  7. Spilstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017