Festive Indulgence

Generelt

• Din indsats er afhængig af antal paylines, antal mønter pr. payline og spillet møntstørrelse.
  • Alle paylines er permanent aktiveret ved hvert
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver
  • Kun én almindelig vinderkombination udbetales pr. payline, og du får udbetalt værdien af den højeste
  • Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige
  • Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første
  • Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr.

Wild-multiplikatorsymbol

• Dette symbol fordobler udbetalingen for enhver kombination, det fuldender som wild- symbol.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Dette symbol fordobler ikke udbetalingen, når det danner sin egen

Scatter-symbol

• Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret payline for at give
  • Dette symbol kan ikke erstattes af det wild-multiplikatorsymbol.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af dit samlede bet.

Gratis spin

• Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis
  • Gratis spin kan udløses
  • Gevinster udbetales automatisk under gratis

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves
  • Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter
  • Almindelige spil-gevinster registreres som
  • Wild-multiplikatorsymboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som
  • Gratis spin registreres ikke som

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.

Dette spil har et UTS på 96.10%.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du behøver at interagere med spillet.

• Autospil spiller med det sidste bet, du valgte, så du skal vælge et bet, før du starter autospil.
  • Hvert spil har forskellige indstillinger og autospil-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du
  • Antallet af tilbageværende spin i din Autospil-session vises i

Sådan starter du autospil:

1. Vælg en
  2. Tryk på spin eller tryk på autospil og hold nede. I nogle spil starter dette sessionen, som så kører, indtil du trykker på stop.
  3. Vælg dine autospil-indstillinger.
  1. Tryk på start autospil, spil eller spin.
  2. Tryk på stop for at afslutte autospil. Tryk denne knap har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-indstillinger

Indstillinger for autospil varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Antal spin

Vælg det antal spin, du vil spille.

Bet-indstillinger

Vælg det bet, du vil spille om.

Indtil stop

Få sessionen til at spille, indtil du vælger at stoppe. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Gevinstgrænse eller Hvis gevinsten er på mindst

Stop sessionen, hvis gevinsten øges og overstiger det valgte beløb.

Tabsgrænse eller Hvis beløbet falder med

Stop sessionen, hvis din saldo reduceres og falder under det valgte beløb.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Siden blev senest opdateret den 21/01/2019

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

For at slå hurtigt spin til i et spil:

1. Tryk på Hurtigt spin.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på Hurtigt spin igen.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit bet-beløb

Din indsats er afhængig af antal paylines, antal mønter pr. payline og spillet møntstørrelse. Tryk på Bet og vælg det samlede antal jetoner, du vil satse pr. spin.

Måske kan du ikke satse mønter på denne maskine.