Tiki Mania

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

1. Du kan satse op til 10 mønter pr.
  2. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og

Regler for wild-symbol

1. Wilds erstatter alle symboler undtagen andre wilds og Gratis spin-scatter.

Jackpot-regler

1. Røde Tiki-wilds, der lander, vil også samle mønter med en chance for at udløse jackpot-funktionen.
  2. Kun de mønter, der er indsamlet på det nuværende spin, bidrager til chancen for at udløse en
  3. Enhver vundet jackpot vil blive tildelt efter re-spin-funktionen er fuldført.
  4. 1 af 2 jackpots vil blive tildelt: Stor eller
  5. Alle jackpots ganges med det samlede
  6. Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en

Rød tiki-wild-regler

1. Røde Tiki-wilds forekommer på hjul 2 eller
  2. Rød Tiki-wild er wild og ersttaer alle symboler undtagen Multiplikator-wilds og

Gratis spin-scatter.

1. En Rød Tiki-wild, der lander delvis, nudger op eller ned for at fylde

Regler for re-spin

1. Re-spin-funktionen er tilgængelig under basisspil og Gratis spin.
  2. En Rød Tik-wild, der lander, vil udløse et re-spin.
  3. Hjulet med Rød Tiki-wild låses fast, og de resterende hjul spinner
  4. Re-spin genudløses på enhver
  5. Linjegevinster tildeles efter det udløsende spin og efter ethvert re-spin.
  1. Re-spin-hjulene har multiplikator-wilds i basisspillet og gratis
  2. Multiplikator-wilds kan dukke op på hjul 3 til 5 i basisspillet og på hjul 2 til 5 ved gratis

1. Mulige multiplikatorer er 1X, 2X og
  2. Multiplikator-wilds, der lander, nudger delvist op eller ned og fylder
  3. Multiplikator-wilds er wilds og erstatter alle symboler undtagen andre wilds og

Gratis spin-scatter.

1. Hvis adskillige Multiplikator-wilds er del af en gevinstkombination på en linje, bliver de multipliceret

Regler for gratis spin

1. Gratis spin-scatter forekommer på hjul 2, 3 og 4 i
  2. 3 Gratis spin-scatter giver 10 Gratis spin og en startpræmie på 2X dit samlede
  3. Scatter-gevinster tilføjes
  4. Gratis spin-scatter forekommer på hjul 2 eller 4 i Gratis spin.
  5. Hver Gratis spin-scatter giver et gratis spin
  6. Indsatser og linjer er de samme som i

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination på hver
  2. Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre, så der skal være et symbol på det første hjul. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul giver ikke gevinst. Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en
  3. Alle udbetalingstabeller viser antallet af kreditter, der vindes ved hver kombination. Antallet af mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, som du satser pr. linje.
  4. Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den møntværdi, du vælger.
  5. Jackpot-gevinster beregnes ved at gange jackpot-udbetalingen med det samlede
  6. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med bet pr. linje.

For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline- vinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på

Udbetaling for gratis spin

3 Gratis spin-scatter giver 10 Gratis spin og en startpræmie på 2X dit samlede bet.

Alle bets, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin- funktionen.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination en payline. Udbetalingen afhænger af vinderkombinationen.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Computer

·       Tryk på bet-området.

·       Ryk møntværdi-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske den møntværdi, du vil satse.

·       Ryk mønt-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske det antal mønter, du vil satse pr. linje.

·       Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

Mobil

·       Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.

·       Under bet-indstillinger skal du rykke møntværdien til venstre eller højre for at justere din møntværdi.

·       Under bet-indstillinger skal du rykke møntantallet til venstre eller højre for at justere antallet af mønter.

·       Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

1. Tryk på Spin for at dreje
  2. Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende linjekombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst-
  3. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille

Gevinsthistorik og statistik

Du kan få vist dine gevinster og statistik i spillet.

Vis spilstatistik

Statistikken gælder kun for den aktuelle spilsession. Når du afslutter spillet, nulstilles statistikken.

Computer

1.      Tryk på gevinst-området.

2.      Klik på knappen Statistik.

3.      Få vist din aktuelle spilstatistik.

Mobil

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.

2.      Tryk på Statistik-konet.

3.      Tryk på Stats-ikonet.

4.      Få vist din aktuelle spilstatistik.

Statistik

• Spilresultater

Viser det antal spil, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spil pr. time.

• Højeste gevinster

Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Vis spilgevinster

Viser dine nyeste og fem bedste gevinster. Nylige gevinster gælder kun for den aktuelle spilperiode. Når du afslutter spillet, bliver de nulstillet.

Computer

1.      Tryk på gevinst-området.

2.      Tryk på gevinster-knappen.

3.      Vis dine spilgevinster.

Mobil

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-ikonet.

2.      Tryk på Statistik-konet.

3.      Tryk på gevinster-ikonet.

4.      Vis dine spilgevinster.

Vinder

• Nyeste

Viser de fem nyeste gevinster i den aktuelle spilsession.

• Top 5

Viser de fem bedste gevinster nogensinde.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker ikke spinnets
  • Autospil stopper, hvis du udløser en

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.

Dette spil har et UTS på 96.26%.

Indstillinger

Indstillinger-panelet giver dig adgang til adskillige spil-indstillinger og -muligheder.

Lydindstillinger

Du kan vælge, hvilke lyde du vil slå til eller fra.

• Spillyde styrer konsol- og spin-lyde.
  • Gevinstlyde styrer lyde for vindende kombinationer og
  • Baggrundslyde styrer

Sådan indstiller du lyden:

Computer

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Mobil

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Bemærk: Lydindstillinger er kun aktiveret, hvis lydikonet er slået TIL. Grafikindstillinger

Grafikindstillinger lader dig ændre grafikkens niveau.

• Basal optimerer spillets ydelse på mindre kraftige
  • Forbedret giver brugeren den komplette oplevelse med

Sådan indstiller du grafikken:

Computer

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Mobil

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Tryk på Spilindstillinger.

4.      Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Spilindstillinger

Spilindstillinger giver dig indstillinger for spillets generel spiladfærd.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på

Bemærk: Nogle af disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din region.

Sådan indstiller du spillet:

Computer

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Under spilindstillinger kan du trykke på Introskærm-indstillingen for at slå introskærmen til og fra ved start.

4.      Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-muligheden for at slå den til eller fra.

Mobil

1.      Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-ikonet.

2.      Tryk på Indstillinger.

3.      Tryk på Spilindstillinger.

4.      Under spilindstillinger kan du trykke på Introskærm-indstillingen for at slå introskærmen til og fra ved start.

5.      Under spilindstillinger kan du trykke på vis vejledning ved start for at aktivere eller deaktivere vejledningen.

6.      Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-muligheden for at slå den til eller fra.