Dragon's Fire

SÆRLIGE SYMBOLER OG FEATURES

Drageæg Multiplikator

Drageæg Multiplikatoren aktiveres efter en gevinst, og multiplikatorværdien øges med hver efterfølgende, kontinuerlige gevinst, op til en mulig 50x gevinstmultiplikator. Efter et spin uden gevinst (undtagen under Free Spins), vil funktionen blive nulstillet. Drageæg Multiplikator aktiveres altid under FREE SPINS. Hvis multiplikatoren i grundspillet allerede er aktiv, når en Free Spins runde begynder, vil multiplikatorværdien blive overført til dine Free Spins, hvor den vil fortsætte med at stige med hver gevinst, uanset hvor mange Free Spins du har uden gevinst. Ved slutningen af bonusrunden vil den aktive multiplikator blive overført til grundspillet igen, hvor den vil fortsætte med at stige med efterfølgende, kontinuerlige gevinster, indtil det næste spin uden en gevinst opstår.

Free Spins

Tre FREE SPINS symboler tilfældigt på hjulene udløser et tilfældigt antal FREE SPINS. Vælg en gylden drage for at tilgå funktionen. Under de FREE SPINS vil Drageæg Multiplikatoren ikke blive nulstillet efter et spin uden gevinst.

Drageøje Boost

Drageøje Boost kommer frem tilfældigt, og øger Drageæg Multiplikatoren med op til 10x.

Ildbølge

Dragen udånder ILD, og efter lader WILD HJUL eller FREE SPINS for STORE GEVINSTER!

SÅDAN SPILLER MAN DRAGON'S FIRE

SPILFORLØB

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusiv symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusiv alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk, at dette statusspil gemmer status i 12 kalenderdage fra sidste spin, hvorefter status bliver nulstillet.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP ≈ 95.25

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 10000.

Seneste opdatering: 04-03-2019