Wild Toro

Spilleregler

1. Wild Toro er en slotmaskine med 5 hjul, 4 rækker og 178 måder at vinde på.
  2. Spillet har 12 betniveauer pr. valuta.
  3. Hvert bet er 100 mønter.
  4. En spillerunde starter med det valgte betniveau, når spilleren klikker på spin- knappen.
  5. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere auto-spin. Hold spin-knappen nede for at vælge et antal spillerunder, der skal spilles automatisk.
  6. Gevinster og vinderkombinationer udbetales i henhold til udbetalingstabellen.
  7. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre indstillingen under Indstillinger.
  8. Wild Toro Wild gælder for alle symboler med undtagelse af Toro og Matador.
  9. Toro er en Walking Wild, der bevæger sig et hjul ad gangen mod venstre og giver ét respin for hvert skridt.
  10. Matador er en blokering, hvis der ikke er en Toro på hjulene.
  11. Toro-symboler vises kun på hjul 5.
  12. Matador-symboler vises på hjul 2, 3 og 4.
  13. Wild Toro spilles i to tilstande, Normal-tilstand og Bonus-tilstand, hvor Toro går amok og angriber Matadors.
  14. Toro bevæger sig lodret og derefter vandret for at slå alle Matadors ud, så der efterlades Wild-symboler. Toro fortsætter med at angribe, indtil alle Matadors er besejret.
  15. Toro starter med at angribe Matadors på samme hjul. Han går derefter mod højre og fortsætter med at angribe til højre, så længe der er flere Matadors, eller indtil han når frem til hjul 5. Til sidst går han mod venstre og angriber alle Matadors på venstre side.
  16. Bonus-tilstanden slutter, når Toro når til hjul 1, og der ikke er flere Matadors tilbage på hjulene.
  17. Kun én Toro ad gangen angriber aktivt Matadors. Han forbliver aktiv, indtil han forlader skærmen, selvom der kan være mere end én Toro på hjulene.
    1. 3 Matador-symboler udløser Matador Respin Challenge med 3 respin.
    2. Matador-symboler bliver hængende under Matador Respin Challenge, og hver ekstra Matador, der vises, giver 1 respin. Respin stopper enten, når en Toro vises, eller når respin-tæl når nul.
    3. Udbetaling sker, når Toro har besejret alle Matadors.
    4. Den teoretiske tilbagebetaling (RTP) er 96,4 %.
    5. Den maksimale gevinst er 225.000 mønter.
    6. I tilfælde af fejl eller defekter bliver alle bets og gevinster ugyldige.

Spilstrategier

Mange spillere ændrer betstørrelse alt efter udfaldet af spillet op til nu; dette kan gøres automatisk med spilstrategier.

1. En spilstrategi er et foruddefineret spillemønster, som automatisk ændrer betniveauet baseret på et sæt regler.
  2. Spilleren kan ændre eller slukke for spilstrategien efter et hvilket som helst bet.
  3. Auto-spin virker sammen med spilstrategier.
  4. Aktivér en spilstrategi ved at vælge betgrundniveau og en strategi. Tryk så på spin-knappen.
  5. Spilstrategien ændrer ikke det teoretiske udfald af spillet.
  6. Optimizer regulerer betniveauet op eller ned til betniveauet tættest på den valgte %. Forbliver aktiv på laveste betniveau.
  7. Spilstrategier vises i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 28-07-2017