Fishin' Frenzy Prize Lines

INTRODUKTION

rtp:95.03%

Fiskefråds Gevinstlinjer™ er et 5 x 5 gitterspil, hvor fuldendte linjer betyder gevinster! Bestig præmiestigen med hver linje og fang dig selv en billet til Frådende Spins!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Du har 5 spins til at ramme vindersymboler på hjulene og gennemføre gevinstlinjer. Jo flere gevinstlinjer du får, jo bedre bliver den tilbudte gevinst.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Efter 5 spins kan du blive tilbudt muligheden for at købe ekstra spin for at fortsætte spillet.
  • Tryk på INDSAML for at få den aktuelle gevinst (5 gevinstlinjer eller mere)
  • Prisen for ekstra spin vises på spin-knappen.

Fiskermodifikator

Under ethvert spin i grundspillet kan fiskeren lande synligt, og han tildeler mellem 1 og 3 ekstra gevinstsymboler for at hjælpe med at skabe gevinstlinjer.

Bonusaktivering

Fuldfør 8 gevinstlinjer eller mere for at få tilbudt Frådende Spins.

fråds-spins

Under Frådende Spins kan hjulene enten levere en gevinstfisk eller en fuser. Hver fisk, der lander synligt, tildeler en pengeværdi, som indsamles efter hvert spin. Hvert spin har 25 chancer for at give en pengepræmie.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Der er 12 gevinstlinjer og 11 belønninger på udbetalingstabellen (den sidste placering på gitteret tildeler altid mindst 2 gevinstlinjer).
  • RTP er baseret på den bedste strategi for både hovedspillet og ekstra spin-spillet.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 17-12-2020