Fiona's Fortune

Om dette spil

 Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den indledende indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
 Den samlede indsats er baseret på den indledende indsats, der er placeret, ganget med den spillede indsatsmultiplikator.

Regler for betalingslinje

 Dette spil inkluderer 25 betalingslinjer.
 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 Gevinster på betalingslinje løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.
 Gevinst ved betalingslinje tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.

Udbetalingsregler

 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
 Udbetalinger af vindende kombinationer er baseret på det oprindelige væddemål.
 Den samlede udbetaling er summen af alle vindende kombinationsgevinster som følge af et spin.
 Ansvarsfraskrivelse: Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins Scatter-symboler, møntsymboler, Link&Win™-symboler, hjulbonussymboler og pot-symboler.
 Wild-symboler vises ikke på hjul 1.
 Dette symbol har ingen udbetaling.
 Wild-symboler vises i basisspillet og gratis spins.

Express Collect™

 Land møntsymboler på hjul 1 - 4 og et pottesymbol på hjul 5 for at udløse Express Collect™-funktionen.
 Denne funktion tildeler de møntværdier, der vises på møntsymboler.
 Møntværdier kan være kreditværdier eller Major- og Mini-præmierne.

Hjul bonus

 Land et hjulbonussymbol på hjul 1 og et pottesymbol på hjul 5 for at udløse hjulbonusen.
 Hjulet vil dreje én gang og tildele en enkelt kile med en præmie.
 7 præmier er tilgængelige.
 Præmier kan være Mega-, Major- eller Mini-præmierne, Link&Win™-funktionen eller en multiplikator.
 Multiplikatorer anvendes på grundspillets gevinst, som udløste hjulet, inklusive eventuelle Major- og Mini-præmier.
 Denne funktion kan kun udløses i basisspil.

Link&Win™

 Link&Win™-funktionen giver pengepræmier.
 Link&Win™-funktionen kan udløses i hjulbonussen.
 Link&Win™-symboler kan være kreditværdier eller Major- og Mini-præmierne.
 Funktionen begynder med 3 spins.
 Alle yderligere Link&Win™-symboler, der lander, holdes på hjulene og spins nulstilles til 3.
 Hver position, der ikke holdes, drejer individuelt.
 Hjulbonussymbolet, Pot-symbolet og alle Link&Win™-symboler holdes på hjulene.
 Hjulbonussymbol og Pot-symbol afslører Link&Win™-symboler i slutningen af funktionen.
 Funktionen slutter, når der ikke er nogen spins tilbage, eller når 15 Link&Win™-symboler holdes på hjulene.
 15 Link&Win™-symboler giver Mega-præmien.
 Mega-præmien lægges til summen af præmierne, der tildeles på hjulbonussymbolet, potsymbolet og Link&Win™-symbolerne.

Gratis spins

 Land 3 gratis spins Scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 for at udløse 10 gratis spins.
 Gratis spins Scatter-symboler er scatter-symboler.
 Gratis spins Scatter-symbolet vises i både basisspil og gratis spins.
 Gratis spins Scatter-symboler har ingen udbetaling.
 Gratis spins kan genudløses.
 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Gratis spins spilles på et andet hjulsæt end basisspillet.

 Hvis gratis spins og hjulbonus udløses samtidigt, spilles gratis spins efter at hjulbonussen er fuldført.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Lobby-knap: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilstyring

• Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • X-knap: Afslutter spillet.

Indstillinger for indsats

 Møntstørrelse: Indstiller møntværdien.
 Antal mønter: Indstiller antallet af mønter.

Spilindstillinger

 Introskærmknap: Skift for at slå spillets introskærm til eller fra.
 Hurtigt afspilningsknap: Skift for at slå Hurtigt afspilning til eller fra for at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Slå alle lyde fra: Skift for at slå alle spillyde fra.
 Knappen Baggrundsmusik: Skift for at slå baggrundsmusik til eller fra.
 Lydeffektknap: Skift for at slå spillydeffekter til eller fra.

Yderligere Information

 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.

 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.
 Værdier afspejler det gennemsnitlige forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 94,00 %.

Seneste opdatering: 26-04-2022