Night Roller

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

Funktionspæt

FUNKTIONSpÆTTET omkranser hjulene. Når TERNING-scatteren lander på hjulene, vil den blive kastet ved næste spin. Det tal, som TERNINGEN viser efter at være kastet, er det antal felter, du rykker frem på FUNKTIONSpÆTTET.

LIVET ER GYLDENT

Når du lander på pættets WILD-felter, bliver tilfældige wilds tilføjet alle spins, indtil du får TERNING-scatteren, og terningen kastes igen.

MULTIPLIKATORER

Når du lander på et af pættets MULTIPLIKATOR-felter, bliver alle linjegevinster ganget med den indikerede værdi, indtil du får TERNING-scatteren, og terningen kastes igen.

BOMBER VÆK!

Når du lander på pættets BOMBE-felt, bliver lavtbetalende symboler sprængt af hjulene ved alle spins, indtil du får TERNING-scatteren, og terningen kastes igen.

FÅ MØNTEN

Når du lander på pættets MØNT-felt, bliver du tildelt en enkelt tilfældig, øjeblikkelig gevinstpræmie. Når du får TERNING-scatteren, og dermed kaster terningen for at fortsætte rundt på FUNKTIONSpÆTTET, bliver MØNTEN omstillet til en ny tilfældig, øjeblikkelig gevinst, som er klar til næste gang, du lander på den.

De mulige øjeblikkelige indsatsmultiplikatorer for gevinstpræmierne er: 0,1x, 0,2x, 0,3x, 0,5x, 0,7x, 1,0x, 1,5x, 2,0x, 2,5x og 3,0x.

SPIN UD

SPIN UD-feltet på FUNKTIONSpÆTTET tildeler 10 FREE SPINS. Under FREE SPINS vil TERNINGEN blive kastet ved alle spins. Hver funktion, som aktiveres under SPIN UD, gælder for alle runder, indtil FREE SPINS er afsluttet. Alle MULTIPLIKATORER, der tildeles undervejs, vil akkumulere. Hvis du lander på SPIN UD, mens funktionen kører, vil yderligere 5 FREE SPINS blive tildelt.

TERNING

TERNINGEN er et scatter-symbol, som kan lande ved alle spins, undtagen under SPIN UD-funktionen. Når TERNING-scatteren lander, kastes den ved næste spin for at rykke spilleren frem på FUNKTIONSpÆTTET.

Kun en TERNING kan komme frem ad gangen.

Under SPIN UD-funktionen er TERNINGEN ikke til stede på hjulene, men vil i stedet blive kastet automatisk ved alle spins, og dets værdi vises med det samme.

SÅDAN SPILLER DU NIGHT ROLLER

SPILFORLØB

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.32kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.32kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,328.47kr, Den næste minimum startværdi er: 17,328.47kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 433,211.91kr, Den næste minimum startværdi er: 433,211.91kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 866.42kr, Den næste minimum startværdi er: 866.42kr

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Enhver Scatter Symbol gevinst vil blive betalt foruden enhver anden symbolgevinst, som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver casinokonto kun tillader, at et enkelt Red Tiger spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er 94.7%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 5824.6.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 200kr

Seneste opdatering: 07-04-2021