Fortune Coin Boost! Classic

Mysterierne og rigdommene i det gamle Østen venter i Fortune Coin Boost! Dette spil er et 5-hjulet MultiWay-spil med 243 måder at vinde på. Fortune Coin-funktionen kan tildele øjeblikkelige præmier, udløse Jackpot-bonussen eller udløse Gratis Spin-bonussenFortune Coin Boost-funktionen kan booste øjeblikkelige præmier, fjerne op til de 3 laveste jackpotter i Jackpot-bonussen eller fjerne op til 3 store symboler i Gratis Spin-bonussen.

Sådan satser du

Fortune Coin Boost tilbyder 243 måder at vinde på.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

243 måder

Viser det aktuelle antal måder, der spilles. Indsatser er fastsat til 243 måder.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke møntværdien, eller trykke på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spins med 243 måder og den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

MultiWay-funktion

Med MultiWay-funktionen er der 243 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner fra kolonnen længst til venstre. 1 hvert matchende symbol i samme kolonne ganger gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-scatter-, Mønt- og Møntboost-symboler. Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med dame-symbolet. Fordi der er mindst 1 Dame- eller Wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 Dame MultiWay-gevinsten, som udbetaler 10 mønter per måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 damer = 6 vindende måder:

Kolonne1 Kolonne2 Kolonne3 Kolonne4 Kolonne5
Dame   Wild
  Wild Wild
  Wild Wild Dame
1Dame-symbol 2Dame-symbol 3Dame-symbol 1Dame-symbol

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af damer og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antal måder med symbolgevinsten for 4 damer (6 x 10 = 60). Gevinsten er 60 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Fortune Coin-funktion

Fortune Coin-funktionen udløses, når 1 eller flere Mønt Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene. Møntsymboler kan tildele 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 35x, 40x, 45x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x, 250x, 300x, 400x, 450x, 500x og 750x møntværdien, udløse Gratis Spin-bonussen eller udløse Jackpot-bonussenFortune Coin-funktionen er både tilgængelig i grundspillet og i Gratis Spin-bonussen.

Fortune Coin Boost-funktion

Fortune Coin Boost-funktionen udløses, når 1 eller flere Møntboost-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene. Møntboost-symboler kan øge Møntsymbolernes værdi med 3x, 2x eller 1x den oprindelige kontantpræmie. Afslør Kæmpe Kontantboost, Super Kontantboost og Kontantboost for at øge værdien af den oprindelige kontantpræmie.

Møntboost-symbol

Indledende pengebelønningsboost

Kæmpe Kontantboost

3x

Super Kontantboost

2x

Kontantboost

1x

Hvis for eksempel Super Kontantboost afsløres, stiger alle Møntsymbolers værdier med 2x den oprindelige kontantpræmie. Hvis både Kontantboost og Kæmpe Kontantboost afsløres, stiger alle Møntsymbolers værdier med 4x den oprindelige kontantpræmie. Hver Møntsymbolværdi kan øges med op til maksimalt 6x den oprindelige kontantpræmie.

Hvis Møntboost Scatter-symboler afslører et Bonusboost, kan det fjerne op til 3 af de laveste jackpotter i Jackpotbonussen eller fjerne op til 3 store symboler fra Gratis Spin-bonussen.

Fortune Coin Boost-funktionen er tilgængelig i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Jackpot-bonus

Jackpot-bonussen udløses, når et Møntsymbol afslører jackpot-ikonet under Fortune Coin-funktionen eller Fortune Coin Boost-funktionen.

Indsaml 3 matchende symboler for at vinde den tilsvarende Grand, Maxi, Stor, Lille eller Mini Jackpot-gevinst. Spillere garanteres 1 jackpot. Find ikoner med Boost, Superboost of Megaboost for at øge værdien af alle jackpots. Hvis Fjern Niveau Boost-ikonet afsløres, fjernes den lavest mulige progressive gevinst under resten af bonussen. Fjern Niveau tilføjes, hvis der blev tildelt et boost, da bonussen blev udløst.

Boost-symbol

Jackpotboost

Megaboost

3x

Superboost

2x

Boost

1x

Hvis for eksempel Superboost-ikonet afsløres, stiger hver jackpot med 2x nulstillingsværdien. Hvis både Boost og Megaboost-ikonerne afsløres, stiger hver jackpot med 4x nulstillingsværdien.

Jackpotterne kan hæves med op til maksimum 6x nulstillingsværdien.

Bonussen slutter, når en jackpot er blevet tildelt.

Jackpot-bonussen kan ikke genudløses.

Symboludskiftningsfunktion

Hvert hjul i Fortune Coin Boost inkluderer store stabler af det samme symbol. Inden hvert spin bliver der tilfældigt valgt et hjulsæt med 1 af de stablede symboler. Ethvert symbol kan forekomme i enhver stabel bortset fra Bonussymbolet. Det samme symbol kan forekomme i store stabler på flere hjul på det samme spin.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Bonus-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Bonussymboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere Bonus-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Bonussymboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Gratis Spins kan også blive udløst via Fortune Coin-funktionen og Fortune Coin Boost-funktionen. 5, 10, 15 eller 20 gratis spins kan tildeles.

Hvis udløst under Fortune Coin eller Fortune Coin Boost-funktionen, tildeles hvert Møntsymbol, som afslører et antal gratis spins. Hvis der for eksempel afsløres 2 Møntsymboler, 1 med 5 gratis spins og 1 med 15 gratis spins, bliver der tildelt 20 gratis spins.

Gratis spins kan også blive genudløst via Fortune Coin-funktionen, når der ikke forekommer flere Møntboost-symboler på hjulene.

Under Gratis Spin-bonussen anvendes der forskellige hjul, hvor følgende symboler fjernes: A, K, Q, J, 10, 9. Gratis Spin-bonussen kan udløses med 1, 2 eller 3 boosts, som fjerner 1, 2 eller 3 af de laveste store symboler.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 1000 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-scatter-, Mønt- og Møntboost-symboler i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges også til det samlede, udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Jackpotterne er delte progressive puljer. Jackpot-nulstillingsværdierne er proportionelle med det satsede beløb. Væksten finansieres af en fast procentsats fra hver indsats, som enhver spiller placerer.

Det beløb, der udbetales for Jackpotterne, er cirka det samme beløb, som ses på Jackpot-tælleren, når gevinsten opstår. Den tildelte jackpot kan potentielt være lidt højere på grund af forsinket visning. I særlige tilfælde kan to spillere vinde den progressive jackpot på samme tid. Vinderrækkefølgen afgøres udelukkende ud fra det tidsstempel, der er på hver transaktionsforespørgsel, når den modtages af vores servere. Det officielle gevinstresultat tilhører den spiller, hvis transaktion er tidsstemplet først. Spilleren, hvis tidsstempel er stemplet som nummer to, kan vinde jackpottens nulstillingsbeløb, hvis spillerens vinderresultatet opstod lige efter den anden spillers gevinst, men inden tælleren kunne nulstilles.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være et gevinstloft på alle enkelttransaktioner eksklusive jackpotten. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Mistet forbindelse under jackpotgevinst

I det usandsynlige tilfælde, at forbindelsen går tabt, eller spillet nulstilles under et jackpotudløsende spin, vil jackpotten blive tildelt. Notifikationen om jackpotgevinsten vil ikke blive vist på skærmen, når spillet genindlæses, og gevinsten vil ikke fremgå på din kontosaldo. Alle normale gevinster vil fremgå på din kontosaldo. Fortsat spil i dette eller andre spil har ingen indflydelse på jackpotudbetalingen.

RTP:-95%

Seneste opdatering: 19-05-2022