Mistress of Egypt

Den magiske Mistress of Egypt sender Wild Pyramider ned ovenfra! Spillere er vilde med Tilfældige Wilds-funktionen i dette mystiske spil, som tildeler spredte Wild-symboler på hjulene – op til 15 på hvert spin – og udløses på hvert spin under Gratis Spins-bonussen. Kæmpe stabler af symboler giver et massivt gevinstpotentiale! Skarabæ scatter-symboler tildeler endnu flere gratis spins - op til 75 - for endnu kraftigere chancer for at vinde guddommelige gevinster!

Sådan satser du

Mistress of Egypt har 30 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet-spil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer plus funktionen.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlet indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke samlet indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve samlet indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94.20%.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Synkroniserede Hjul-funktion

Hvert hjul i Mistress of Egypt inkluderer en stor stabel med ens symboler.

Inden hvert spin bliver der tilfældigt valgt et hjulsæt med et af de stablede symboler.

Alle symboler kan forekomme i en stabel, bortset fra Bonus Scatter-symbolet og Wild-symbolet.

Det samme symbol kan forekomme i store stabler på flere hjul på det samme spin.

Tilfældige Wilds-Funktion

Under ethvert spin i grundspillet, kan Wild Pyramider forekomme på mellem 3 til 15 symbolpositioner på hjulene. Gevinster evalueres efter ethvert wild-symbol lander.

Gratis Spins Bonus

Gratis Spins Bonussen udløses, når tre eller flere Bonus scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes på alle hjul.

Antal Bonus-symboler Gratis Spins tildelt
3 10
4 20
5 75

Den Tilfældige Wilds-funktion bliver udløst på ethvert gratis spin.

Gratis Spins-bonussen kan ikke genudløses.

Hjul anvendt i Gratis Spins-bonussen, er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med den samme møntværdi og det samme antal gevinstlinjer, som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på vinderlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer ikke på hjulene under grundspillet. Men når den Tilfældige Wilds-funktion bliver udløst, kan der forekomme wild-symboler på alle hjul.

Wild-symbolet forekommer ikke på hjulene under Gratis Spins-bonussen. Men den Tilfældige Wilds-funktion bliver udløst på ethvert gratis spin, og wild-symboler kan forekomme på alle hjul.

Gevinster vises i valuta.

En spiller kan tilfældigt modtage op til 3 gnister under hvert spin. Jo flere gnister en spiller indsamler, des hurtigere roterer pyramiden. Antallet af gnister og rotationshastigheden har ikke indflydelse på chancen for at udløse wild-symboler.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Sidst opdateret den 20. august 2019

Seneste opdatering: 21-04-2020