KLOVN

Mål:

KLOVN er en spilleautomat med 5 hjul, 50 betalingslinjer og gratis spins bonusspil. Bonusspillet udløses når 3 eller flere scatterTOUR DE FISS’-symboler vises hvor som helst. Når bonusspillet udløses, vises 3 telte på skærmen, spilleren skal vælge et af teltene, så afspilles en videooptagelse og afslører det samlede antal gratis spins sammen med multiplikatoren. Gratis spins bonusspillet kan ikke genudløses.

main_d-min

GEVINSTOVERSIGT:

payout1.d-minpayout2.d-min

BETALINGSLINJER:

payline1.d-minpayline2.d-min

Spilinformation:

• Spillet spilles med 50 linjer.
  • Start spillet med det valgte antal linjer og den valgte INDSATS ved at klikke på SPIN.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikkebutton-minbuttonmin  og  -knapperne.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, opdateres SALDOEN og det beløb der blev vundet vises i GEVINST måleren.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er identiske for spil med rigtige penge og spil for sjov, undtagen autospin funktionen. Autospin er ikke tilgængelige i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Du kan hæve indsatsen/antal linjer ved at klikkebutton-min på  buttonmin -knappen til højre for "INDSATS/LINJE eller sænke indsatsen ved at klikke på   -knappen til venstre. Spillet fortsætter ikke hvis din saldo er lavere end den valgte indsatsdeposit. button.d-min. I så fald, skal du klikke på   -knappen nederst på spilskærmen.
  • LINJER: Der spilles automatisk på 50 linjer. Du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på  buttonmin -knappen til venstre for LINJER eller du kan vælge flere linjer ved at klikke på  button-minknappen til højre.
  • MAKS. INDSATS: Spil med MAKS. INDSATS ved at klikke på maxbet.d-min. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke påpaytable.d-min knappen    placeret nederst i skærmbilledet over kontrolpanelet.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for alle symbolerne. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på back buton.d-minknappen tilbage   i gevinstoversigten.
  • Spin: Klik på SPIN  spin button-minfor at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvelagte gevinstlinjer med animerede symboler og hvis det er en scatter gevinst animeres scatter-symbolerne. Det samlede gevinstbeløb vises i gevinstmåleren nederst på spilskærmen.
  • Lydstyrke: Vores sound up.d-min ikon afspiller spillets musik. Hvis du klikker sound up.d-minpå  ikonet for at slå lyden frasound down.d  .
  • KREDITTER: Når du har placeret den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo i "Saldo" måleren, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge op til 1000 spins og spille, indtil din saldo er mere end den samlede indsats.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (Mål for tabsgrænse => ((samlede indsatserl - samlede gevinster) + nuværende spilindsats)) derefter er næste autospin tilladt.
    • Spin til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses
 autospin panel.d-min
  • Hvis du vil benytte autospin, skal du klikke på AUTOSPIN-autospin-minknappen  nederst på spilskærmen. I autospin vinduet skal du klikke på "Mere" for at se ekstra indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet for de indstillinger, du gerne vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Du kan også klikke på auto.stop-min -knappen for at stoppe autospin og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke påsettings button.d-min Spilindstillinger knappen nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Ved at markere denne mulighed kan mellemrumstasten bruges til at dreje hjulet. Mellemrumstasten til at dreje vil automatisk indsamle gevinstbeløbet

settings.d-min

Spilleregler:

• Spillere kan spille på 1 til 50 linjer.
  • Du starter spillet med "SPIN" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Maks. antal linjer vælger 50 linjer med maks. indsats per linje.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen Tour de fiss’-symbolet som betaler hvor som helst.
  • Klovn-logoet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Tour de fiss’-symboler.
  • Klovn-logoet vises på hjul 1, 2, 3, 4, men ikke hjul 5, i hovedspillet og under gratis spins.
  • Min. indsatsen er Kr0.05 og maks. indsatsen er Kr5000.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96.014%
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil

Gratis spins bonusspil:

• Bonusrunden med gratis spins udløses når 3 eller flere scatter Tour de fiss’-symboler ses på hjulene.
  • Spilleren skal vælge et telt fra 3 telte og baseret på det spillervalgte telt vises antallet af gratis spins og den tildelte multiplikator på skærmen efter videoen..
  • Alle gevinster under gratis spins ganges med den tildelte multiplikator.
  • Minimum og maksimalt antal gratis spins, der kan tildeles, er 8 og 25.
  • Minimum og maksimalt antal multiplikatorer, der kan tildeles, er 2 og 10.
  • Gratis spins kan genudløses under gratis spins og tildele det samme antal gratis spins, der oprindeligt blev tildelt med samme multiplikator som oprindeligt tildelt.
  • Gratis spins spilles med samme indsats som i det spin, der aktiverede gratis spins,.
  • Gevinster i bonusspillet lægges til spilsaldoen.

Browser-knap panelfunktioner:

gamble .d-min

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetaldeposit. button.d-min -knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96.014%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du først er logget ind.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  deposit. button.d-minknappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.