Flying Pigs

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Flying Pigs er et Video Bingo-spil, der lader dig være en del af det rige bondegårdsliv i landlige omgivelser. 30 bolde bliver tilfældigt trukket fra et samlet antal af 60 bolde. Spil på op til fire kort, som hvert indeholder 15 tilfældigt genererede numre.

Ekstra Bold-funktionen udløses, hvis du er ét nummer væk fra at vinde en præmie på x8 eller mere. Du vil kunne købe op til 12 ekstra bolde, hver bold til en pris, der beregnes på grundlag af sandsynligheden for at vinde.

Du kommer ind i bonusspillet ved at vinde enten den firkant eller det skinnemønster, der er vist på skærmen. Tag grisene og flyt dem ind i det indhegnede område for at vinde præmier! Pas på den onde orne, hvis han viser sig, standser bonus-spillet!

Tilbagebetalingsprocenten er 93.73 %.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.