Reign of the Mountain King

Sådan spiller du

Dette spil er et spil med 5 hjul og 10 linjer og med MOUNTAIN KING RESPINS-bonus, som udløses, når tre Mountain King-symboler vises på hjul 2, 3 og 4 under basisspillet. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96%

WILD-SYMBOL

Mountain King-symbolet er WILD og kan erstatte alle symboler. Tre vilkårlige WILD-symboler på hjul 2, 3 og 4 udløser MOUNTAIN KING RESPINS-bonussen.

Hvis der under basisspillet kun er ét WILD synligt, og det er en del af mindst en 4 eller 5 ens-gevinst, kan dette WILD få tildelt en multiplikator.

Denne multiplikator gælder for alle gevinster, der indeholder dette WILD (herunder 3 ens). De mulige multiplikatorer er 5, 8, 64, 512.

MOUNTAIN KING RESPINS

Når bonussen udløses, vises der en X1-multiplikator på hvert WILD-symbol. Symbolerne låses i position, og hjulene drejer. Hvis et nyt WILD vises på hjul 2, 3 eller 4, låses det pågældende symbol og viser en multiplikator som vist på ædelstensruten. Hvis et WILD vises på hjul 1 eller 5, låses symbolet, men det modtager ikke en multiplikator.

Gevinster udbetales derefter, og gevinster, der indeholder et eller flere WILD-symboler, ganges med den værdi, der vises på hvert WILD-symbol på betalingslinjen. En gevinst, der omfatter WILD X 2, WILD X 2 og WILD X 2, udbetales f.eks. X 8 (2 x 2 x 2 = 8). Bonussen slutter, når der ikke vises nye WILD- eller ÆDELSTSEN-symboler på hjulene, eller når den maksimale gevinst er nået.

Hvis et overlejret ÆDELSTEN-symbol er synligt på hjulene, flyttes ÆDELSTENEN til den rute, der vises over hjulene. Når der er indsamlet tre ædelstene, tildeles der en multiplikator, som vises på alle synlige WILD-symboler på hjul 2, 3 og 4. Ruten nulstilles, og der skal indsamles flere ædelstene for at aktivere den næste multiplikator, der vises på ruten. Multiplikatorværdierne er: 2, 3, 5, 8.

Seneste opdatering: 29-11-2021