Gigantoonz

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

GIGANTOONZ er et kaskadevideospil med 8x8 hjul.

Der gives gevinst ved 6 eller flere matchende symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

Megasymboler kan forekomme i symbolstørrelserne 2x2, 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 og 7x7. Hvert megasymbol har en tilfældig klyngeværdi op til 13. Når der dannes gevinster, tæller et megasymbol som et enkelt symbol, men dets klyngeværdi bruges til at bestemme udbetalingen for klyngen. Hvert vindende megasymbol efterlader en WILD på gitteret. Hvis et megasymbol ikke kan falde ned, fylder det pladsen op med sine egne 1x1-versioner uden klyngeværdier.

På enhver runde uden gevinst kan 5 til 10 QUANTUM WILDS tilføjes tilfældigt. GARGANTOON WILDS kan kun vises gennem QUANTUMETER. WILDS erstatter alle symboler!

Hvert vindende symbol tæller som én opladning i forhold til QUANTUMETER, men megasymboler tilføjer deres klyngeværdier. QUANTUMETER har 4 opladningsniveauer og holder op til 100 opladninger. Saml 25 opladninger for DISINTEGRATION, 50 for METAMORPHOSIS, 75 for RADIATION og 100 for GARGANTOONZ! Når der ikke er flere kaskader, udløses den næste opladningsfunktion i rækken. QUANTUMETER deaktiveres for runden, hvis alle funktioner udspilles.

DISINTEGRATION fjerner alle forekomster af 4 tilfældigt valgte symboler. METAMORPHOSIS omdanner tilfældigt alle forekomster af et symbol til et andet symbol, inklusive megasymboler. RADIATION tilføjer 1-4 megasymboler og 2-5 QUANTUM WILDS tilfældigt. GARGANTOONZ udspiller sig i 2 trin, en efter en, efter at gevinster er afsluttet. For det første bliver alle megasymboler til mega GARGANTOONZ. Der vises mindst 3 mega-GARGANTOONZ, uanset hvor mange megasymboler der er til stede. Derudover vises 2-4 1x1 GARGANTOONZ. Mega-GARGANTOONZ fjernes ikke med gevinster. For det andet nedbrydes mega-GARGANTOONZ i 1x1 GARGANTOONZ, som fjernes normalt.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP: 94.25%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 27-01-2022