Double Dragons

Velkommen til Double Dragons spilleautomaten med dropdown symboler, Highstack Wilds, Double Dragons funktionen, Dragehoved funktionen, Dragehoved samling og Free Spins.

OM SPILLET

Double Dragons er en spilleautomat med 5 hjul og 25 betalingslinjer som betaler fra venstre mod højre.

Spillet har funktioner såsom dropdown symboler, hvilket betyder at de vindende symboler forsvinder fra spillet, når gevinsten udbetales. På den vis gøres der plads til at nye symboler kan falde ned på skærmen. Nye symboler fortsætter med at falde ned, så længe der skabes nye vindende kombinationer.

Spillet har otte regulære symboler og et antal wild symboler.

Wild symbolerne repræsenteres af drage. Hver drage består af et Wild Dragehoved og et antal Wild kroppe. Wild Dragehovederne har særlige effekter og Wild kroppe er almindelige wilds som erstatter alle andre symboler undtagen Dragehoveder. Wilds opstår altid i disse konstellationer på hjulene.

Der er to dragetyper: Blå Drage og Rød Drage.

Dragehoveder

Dragehovederne fungerer som normale wilds, blot med særlige funktioner. Alle Blå Dragehoveder som dukker op hvor som helst på skærmen, ganger den samlede Dropdown gevinst med 2. Denne gangefaktor gælder den nuværende dropdown gevinst, men ikke de nye symboler som dukker op efter de vindende symboler forsvinder. Det maksimale antal af Blå Dragehoveder som kan dukke op i en Dropdown gevinst er 5, hvilket betyder en gangefaktor på 32 gange. Der bliver tilføjet yderligere 2-3 regulære Røde Drage Wilds på tilfældelige positioner, som ikke er wilds (hvis muligt), når de Røde Dragehoved dukker op hvor som helst på skærmen.

Double Drage Funktionen

Vind fire gange i træk i en spillerunde for at aktivere Double Drage funktionen. En Rød Drage Wild bliver tilføjet til et af hjulene og en Blå Drage Wild bliver tilføjet til et andet hjul. Derefter fortsætter runden. Hver Drage Wild bliver tilføjet mellem 7 og 28 Highstack wilds.

Dragehoved Samling

Når et Dragehoved dukker op, bliver det tilføjet til Dragehoved samlingen i spilpanelet på brugergrænsefladen. På samme tid erstattes Dragehoved symbolet af et regulært wild symbol. Saml 9 Røde Dragehoveder eller 9 Blå Dragehoveder for at aktivere Free Spin tilstanden. Free Spin tilstanden spilles med den gennemsnitlige møntværdi der benyttes når de 9 hoveder bliver samlet. Før du starter Free Spin tilstanden vil Dragehoved indsamlingspanelet blive nulstillet for ethvert Dragehoved som du har samlet ind. Hvis det lykkedes dig at indsamle mere end 9 Dragehoveder af en type, vil de ekstra hoveder blive tilføjet til dit Dragehoved indsamlingspanel efter nulstillingen.

Free Spin tilstand

Ved Free Spins skal du kun bruge to sejre i træk for at aktivere Double Drage funktionen (i stedet for fire). I Free Spin tilstanden giver Double Drage funktionen 2 drager som svarer til den Free Spin tilstand som du spiller i. Hvis begge Free Spin tilstande udløses på samme tid, vil den Røde Drage Free Spin tilstand blive spillet først, efterfulgt af den anden. Free Spins kan ikke genudløses.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.

• Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

• Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer - Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
  • Satsning– Satsningen er 1 mønt per betalingslinje.
  • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
  • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
  • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
  • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.1%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 2.0, fra dato 5/1 2017. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.