Pølsevognen

Hovedmenu

Mål:

Pølsevognen er et 5-hjuls, 35 betalingslinjers jackpot automatspil med en gratis spil-feature. Når 3 eller flere Scatter(Mand) symboler optræder hvor som helst i hjul-settet, så vil feature-skærmen blive vist, hvor spillere skal vælge 1 bane ud af 3 baner. Gratis spil kan genudløses. Wild Flaske-symbolet erstatter alle symboler undtagen "Mand" scatter-symbolet.

JACKPOT:

Progressive jackpots kan vindes tilfældigt i et købt spil. Progressive jackpot-gevinster er som angivet. Den progressive KÆMPE jackpot begynder ved 770000.00 kr. Den progressive MINDRE jackpot begynder ved 10250.00 kr. Kun spil med rigtige penge bliver tilføjet til jackpotten. Progressive jackpots kan ikke vindes i et bonusspil.

Information

• Spillets regler er de samme som i real money-spil og i fun mode.
  • Den teoretiske fortjeneste for spillere i dette spil er 95,18%

Gevinstoversigt

Gevinstoversigt 1

Gevinstoversigt 2

Betalingslinjer

betalingslinjer

Sådan spiller du:

• Du kan hæve indsatsen/antal linjer ved at klikke på symbol-knappen til højre for "Spil/Linje", eller du kan

sænke indsatsen/linjen ved at klikke på symbol-knappen til venstre. Indsatsen bliver ikke justeret til det næste mulige væddemål. hvis din saldo falder under den samlede indsats, skal du klikke på Indbetal -knappen nederst på spilskærmen.

• LINJER: Der spilles automatisk på 35 linjer. Du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på symbol-knappen nederst til venstre for LINJER eller vælge flere ved at klikke påsymbol-knappen til højre.
  • MAKS. INDSATS: Klik på Maxbet for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på symbol -knappen nederst på spilskærmen over kontrolpanelet. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. For at finde den effektive udbetaling pr. linje, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for den aktuelle indsats og det valgte antal linjer. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på tilbage knapi gevinstoversigten.
  • Spil: Klik på SPILspil knapfor at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvede gevinstlinjer med animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede symboler. Det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved GEVINST.
  • Lydstyrke: Vores lydstyrkeknap ikon afspiller spillets musik. Klik på lydstyrkeknap ikonet for at slå lyden fra Mute-knap..
  • KREDITTER: Når du har placeret den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo i "Saldo" måleren, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge op til 1.000 spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

autospil panel

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på AUTOSPIL-knappen Autospil-knap nederst til venstre på spilskærmen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Du kan også klikke på Autospil-knap -knappen for at stoppe autospil og vende tilbage til spilskærmen.
    • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
    • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
    • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
    • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen settings buttonnederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Hvis gamble er aktiveret, vil mellemrumstasten til spil automatisk indsamle gevinstbeløbet.

settings panel

SPILLEREGLER:

• Spilleren kan spille med 1-35 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre og starter med hjulet yderst til venstre, undtagen ved Mand (scatter)-symbolet, der betaler, uanset hjulet.
  • Wild (Flaske)-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scattersymboler.
  • Wild-symbolet kan udløses på alle hjul.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre.
  • Minimumsindsatsen er 0,35 kr. og maks. er 280 kr.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.18%.
  • Jackpotbidrag/RTP er 3%.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Bonusspil regler:

• FreeSpins-runden udløses når 3 eller flere Mand-symboler vises på tværs af hjul-sættet.
  • Vælg en af de 3 baner. 5 køretøjer vil stoppe på den valgte bane.
  • Du kan vinde gratis spil og multipliers alt efter nedenstående værdier.
    • Gul bilà5 gratis spil
    • Rød bilà3 gratis spil
    • Blå bilà2 gratis spil
    • Orange lastbilà4X Multiplier
    • Lila lastbilà3X Multiplier
    • Grøn lastbilà2X Multiplier

• Gratis spil blandt de 5 køretøjer samles.
  • Multipliers blandt de 5 køretøjer samles.
  • Linjer og indsatser er de samme som i spillet, der blev udløst i feature-spillet.
  • Under gratis spil genudløser 3 eller flere Mand-symboler det samme antal gratis spil og multipliers.
  • Efter dit gratis spil er blevet foretaget, så vil en opsummering af dine totale gevinster blive vist.

Jackpot-regler:

• Progressive jackpots kan vindes tilfældigt i spil om rigtige penge.
  • Progressive jackpot præmier er som anvist.
  • Den progressive KÆMPE jackpot begynder ved 770000.00 kr.
  • Den progressive MINDRE jackpot begynder ved 10250.00 kr.
  • Kun spil om rigtige penge tilføjes til jackpotten.
  • Jackpotten kan ikke vindes i løbet af gratis spil.
  • Alle indsatser kan udløse en jackpot.
  • Jo mere du satser i hvert spil, des højere erchancen for at vinde en jackpot.
  • Jackpotgevinster overføres til din konto med det samme.
  • Du kan vinde begge jackpots på én gang.
  • Hver jackpots aktuelle værdi vises øverst på skærmen. Hver jackpot nulstilles til deres startværdi, når en spiller rammer jackpotten.

Browserpanelfunktioner:

Spillelog-side

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på IndbetalIndbetal-knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.18%.

Jackpotbidrag/RTP er 3%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" Indbetal knappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.