Fire Burner Classic

Gør dig klar til at sætte hjulene i brand! Hav en djævelsk god tid mens du spiller efter brandvarme gevinster i Fire Burner! Vind en hot Jackpotbonus på ethvert spin, hvor der forekommer 5 Jackpot-symboler på en gevinstlinje. I grundspillet er der også en ekstra chance for at vinde Jackpotbonussen, når der lander 3 eller 4 Jackpot-symboler på en gevinstlinje. Der kan forekomme brandvarme Scatter-symboler, som tildeler ekstra gratis spins, der giver endnu flere sydende gevinster! Indsaml point med hvert Bonussymbol for at udløse Bonusspillet, hvor du skal åbne kasser og vinder øjeblikkelige pengepræmier. Dette spil er et brandgodt spil!

Sådan satser du

Fire Burner indeholder 15 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

Tryk på minusknappen (-) for at formindske møntværdien.

Tryk på plusknappen (+) for at forhøje møntværdien.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Bonusspillet

Indsaml 750 point for at starte Bonusspillet. Hvert Bonus scatter-symbol, der forekommer hvor som helst på hjulene, tildeler 15 point gange indsatsmultiplikatoren for det udløsende spin. Den aktuelle tildelte pointværdi vises i gevinstoversigten.

Når udløst, skal du vælge en kasse fra den nederste række. Den nederste række garanterer en præmie. Fortsæt med at vælge én kasse fra hver række nedefra og op, indtil der afsløres et Stop-symbol. Når der afsløres et Stop-symbol, slutter Bonusspillet og alle indsamlede præmier tildeles.

Bonusgevinster lægges til gevinstlinje-gevinster.

Spillerens valg påvirker ikke resultatet.

Alle tilbageværende point, når et bonusspil er slut, bliver lagt til det næste bonusspil.

Jackpot-bonus

Vind jackpotten, når der lander fem Jackpot-symboler fortløbende, gående fra hjulet længst til venstre mod højre, på en gevinstlinje. Jackpottens værdi vises oven over hjulene i grundspillet.

Der udbetales ikke gevinster for fem Jackpot-symboler på en gevinstlinje oven i jackpotten.

På ethvert spin i grundspillet, hvor der forekommer 3 eller 4 Jackpot-symboler på en gevinstlinje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre, sker der en bag-scenen Ekstra Chance-trækning, som også kan tildele jackpotten. Chancen for at vinde Ekstra Chance-jackpotten er proportionel med det satsede beløb. Den forventede tilbagebetaling for spiller er den samme for alle indsatser.

Ekstra Chance-jackpotgevinster udbetales ud over gevinstlinjegevinster.

Jackpotten er en fastlagt belønning, som ikke deles - den kan kun vindes af spilleren.

Gratis Spins-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når 3 eller flere Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Scatter-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

25

5

50

Gratis spins-bonussen udløses, når 3 eller flere Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Scatter-symboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3

10

4

25

5

50

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 250 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins bliver spillet til samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Ved misbrug og fejl annulleres alle spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer kun på hjul 1, 2 og 3 under grundspillet og under Gratis Spins-bonussen.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-, Scatter- og Jackpot-symboler.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelte transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser (undtagen jackpotten), din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Sidst opdateret den 6. marts 2020

Seneste opdatering: 02-12-2020