Robin of Sherwood

Generelle

Målet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne danner en gevinstkombination på måden. Udbetalingen afhænger af den specifikke gevinstkombination.

• Alle 243 måder er permanent slået til i det normale feltspil.
  • Alle udbetalingstabeller viser de jetoner, du vinder for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb fra udbetalingstabellen i spiltjek vises i jetoner.
  • Mindst 3 matchende symboler på en enkelt måde udløser en gevinstkombination.
  • Hvis du vinder 3+ gratis spin-scatter-symboler, får du 10 gratis spin og aktiverer gratis spin-scatter-funktionen.
  • Antallet af vundne jetoner afhænger af det samlede antal af vundne mønter ganget med det størrelsen på møntindsatsen.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er alle symboler på hjul, der fuldender en gevinstkombination på permanent aktiverede måder bortset fra wildr-symboler og gratis spin-scatter-symbolet.

Regler for almindelige symboler:

• Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en permanent aktiveret måde.
  • Almindelige gevinstkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så ét symbol skal vises på første hjul. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul udbetales ikke.
  • Alle sejre bliver udregnet pr. vej med din valgte indsats (og ikke med det samlede væddemål).
  • Kun én gevinstkombination bliver udbetalt pr. måde. Hvis der er mere end en mulig gevinstkombination på en måde, får du kun udbetalt værdien af den højeste kombination.

Wild-symbol

Regler for wild-symbolet:

robin
  • Dette symbol erstatter andre symboler og kan fuldføre gevinster.
  • Dette symbol skaber sin egen gevinstkombination, når 5 symboler vises på en måde.
  • Udbetalinger for 5 wild-symboler svarer til det højeste gevinstsymbol.
  • Dette symbol fungerer som et wild-symbol på hjul 1-5 i hovedspillet og gratis spinscatter-funktionen.
  • Dette symbol erstatter ikke gratis spin-scatter-symbolet.

Gratis spin-scatter-symbol

Regler for gratis spin-scatter-symbolet:

robin1
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Aktiverer gratis spin-scatter-funktionen, når 3 eller flere vises på fem hjul.

Wild turning-funktion

Regler wild turning-funktionen:

• Denne funktion bliver udløst tilfældigt uafhængigt af hjulenes stop.
  • Funktionen kan udløses på et hvilket som helst antal hjul under et spin.
  • Når den udløses, vil alle royal-symboler (prins, dronning, konge, es) på et tilfældigt udvalgt hjul omdannes til wild-symboler før gevinster bliver evalueret.
  • Denne funktion bliver ikke udløst under gratis spin.

Gratis spin-scatter-funktion

3 gratis spin-scatter-symboler vinder 10 gratis spin, og gratis spin-scatter-funtionens- evalueringen begynder.

Regler for gratis spin:

• Du tildeles 10 gratis spin.
  • Alle bets og måder, der spilles i gratis spin , er de samme som det spin, der aktiverede gratis spin-scatter-funktionen.
  • Under gratis spin er det ikke muligt at vinde yderligere gratis spin.

Royal clearing-funktion

Regler for royal clearing-funktionen:

• Royal clearing-funktionen er kun slået til under gratis spin.
  • Gevinstchancen hen ad vejen vil forøges ved at eleminere det laveste tilbageværende royal-symbol (prins, dronning, konge, es) efter hvert andet gratis spin.
  • Det mindre antal af forskellige symboler har en positiv effekt på hyppigheden af gevinster med høj udbetaling.

Sådan spiller du spillet

Foretag et bet, og spil

Spillet skal spilles med jetoner. Gevinstmængderne i udbetalingstabellen vises også i jetoner

• Vælg størrelsen af dit bet. Hvordan?
    • Tryk på Indskud (+) eller (-) for at vælge den ønskede betstørrelse.
    • Den valgte betstørrelse ganget med 20 er lig med det SAMLEDE BET for denne spilrunde.
    • Tryk på Maks. bet for at vælge den maksimalt tilladte betstørrelse.
  • Tryk på Spin
    • Hvis du har en gevinstkombination på en måde, vil gevinsten blive fremhævet på hjulene.
    • Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Autospil

Med autospil kan du automatisk spille flere spil i træk. Du skal vælge en betstørrelse, før du starter autospil, da det funktionen benytter den seneste betværdi.

• Sådan aktiverer du autospil i et spil:
    • Tryk på autospil -knappen.
    • Tryk på det antal spins, du vil spille. Autospil-sessionen går automatisk i gang.
    • Antallet af tilbageværende spin i din autospil-session vises i spillet. Du kan stoppe autospil når som helst ved at trykke på autospil-stopknappen. Dette påvirker ikke resultatet af dit spin.
    • På udvalgte markeder dukker autospil-funktionen op i en meddelelse.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Tilbagebetalingsprocent til spiller

• Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren for dette spil er 95.86%

Seneste opdatering: 31-07-2018