Texas Tea

Ligesom i Texas er alt i Texas Tea STORT: store gevinster, stor spænding og stor fornøjelse! Scor kassen som en texansk oliemagnet med Oil Dividend-bonussen med gevinster på op til 100 gange din samlede indsats! I Big Oil-bonussen kan du vinde stort ved at placere dine boretårne og få dem til at pumpe det sorte guld op. Du kan vinde gevinster på op til 10, 20, 30 eller måske endda 945 gange din linjeindsats!

 • Sådan spiller du
 • Autospin-funktion
 • Oil Dividend-bonus
 • Big Oil-bonus
 • Valgmuligheder
 • Regler
 • Yderligere oplysninger

Sådan spiller du

Texas Tea indeholder 9 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS 
 • Viser den aktuelle linjeindsats i penge.
 • Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
 • Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.
LINJER 
 • Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer.
 • Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
 • Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.
SPIN 
 • Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene. 

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte betalingslinjer.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, eller der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Oil Dividend Bonus

Tre eller flere Texas Ted-scattersymboler i enhver position udløser Oil Dividend-bonussen.

Under Oil Dividend-bonussen belønner Texas Ted dig med mellem 3 til 100 gange din samlede indsats. Se gevinstoversigten for detaljer.

Big Oil Bonus

Tre eller flere boretårnsymboler på en spillet linje og på fortløbende hjul begyndende yderst fra venstre udløser Big Oil-bonussen.

I Big Oil-bonussen giver spillet et antal boretårne, der svarer til antallet af udløsende symboler i basisspillet. Vælg de områder i Texas, hvor du vil placere boretårnene. Når alle boretårne er placeret, tildeles gevinster i de valgte områder.

Du kan øge den hastighed med hvilken gevinsterne afsløres i Big Oil-bonussen ved at trykke på TURBO-knappen.

Se detaljerede oplysninger i gevinstoversigten.

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

 • BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
 • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
 • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
 • LAV - Laveste grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

Vis intro

Aktiverer eller deaktiverer introsekvensen, når spillet starter.

 • ON - Viser introsekvensen, hver gang du starter Texas Tea.
 • OFF - Viser ikke introsekvensen, hver gang du starter Texas Tea

  Regler

  Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

  Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

  Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

  Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

  Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

  Gevinster vises i penge.

  Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det result, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående. 

  Yderligere oplysninger

  Forventet udbetaling 

  I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

  Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

  Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

  Intellektuel ejendom
  Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.


  Seneste opdatering: 10-05-2017