The G.O.A.T

Spillervejledning

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Base Game RTP: 94.95%

4. The GOAT RTP 94.97%

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (eller ethvert [X] symbol) startende fra venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Gevinstmåder

• Hvert spin har 4.096 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstmåder ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte Scatter- eller Bonus-symboler.

G.O.A.T-symbolet

• G.O.A.T-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3, 4 eller 5.
  • G.O.A.T-symbolet kan afsløre enten X Wild-, X Gevinster- eller Diamant-symboler.
  • Alle afslørede symboler bliver ganget med den tilsvarende multiplikator på det øverste hjul.
  • Når X Wilds bliver afsløret, udvider de sig til at dække hele hjulet og tildeler en multiplikator på alle gevinster, som inkluderer X Wild-symbolet.
  • Når X Gevinster bliver afsløret, ganger det enhver synlig gevinst med den tilsvarende multiplikator.
  • Når diamanter bliver afsløret, bliver den tilsvarende multiplikator påført og lagt til bonusindsamlingsmåleren.

Bonusaktivering

• Hvis der indsamles 100 eller flere Diamant-symboler, bliver Gratis Spins-bonussen udløst.
  • Hvis spilleren ændrer sin grundindsats under spillet, nulstilles Diamant-måleren. (Alle diamanter, som allerede er blevet indsamlet inden der skiftes indsats, fastholdes stadig)

Bonus-Gamble-Chance

• Hvis der indsamles 50 eller flere symboler, bliver Bonus-Gamble-Chancen aktiveret.
  • Hvis spilleren vælger at gamble, gambler de det tilsvarende antal diamanter, som vises i Gamble-panelet.
  • Hvis der landes i guld-sektionen, fyldes måleren og bonussen tildeles. Hvis der landes i den røde sektion er spinnet tabt og spilleren taber sine diamanter og vender tilbage til hovedspillet.
  • Hvis spilleren vælger ikke at gamble, vender spilleren tilbage til hovedspillet.
  • Hvis gamble fravælges, bliver det tilbudt igen, næste gang en grænse nås. Grænserne for gamble er 50, 60, 70, 80 eller 90 indsamlede diamanter.

X Wild Gratis Spins

• Spilleren tildeles X Wild 10 Gratis Spins.
  • Hvis Gyldent X Wild-symbol afsløres under X Wild Gratis Spins, udvider det sig til at dække hele hjulet.
  • Gyldent X Wild-symbol låses under de resterende Gratis Spins.
  • Hvert Gyldent X Wild-symbol, der afsløres, tildeler også 1 ekstra Gratis Spin.
  • X Wilds ganger alle gevinster, som inkluderer X Wild-symbolet.
  • Gratis Spins kan blive genudløst under Gratis Spins ved at fylde Diamant-måleren, hvilket tildeler det samme antal Gratis Spins, som det udløsende spil.

X Gevinster Gratis Spins

• Spilleren tildeles X Gevinster 10 Gratis Spins.
  • Hvis X Gevinster-symbolet afsløres under X Gevinster Gratis Spins, ganger det alle synlige gevinster.
  • Hver X Gevinst Gratis Spins-Multiplikator lægges til den trinvise Multiplikator-bank under de resterende Gratis Spins
  • Hvert Gyldent X Gevinst-symbol, der afsløres, tildeler også 1 ekstra Gratis Spin.
  • Gratis Spins kan blive genudløst under Gratis Spins ved at fylde Diamant-måleren, hvilket tildeler det samme antal Gratis Spins, som det udløsende spil.

G.O.A.T-indsats (afhængig af operatørkonfiguration)

• Når indsatsen aktiveres, kan spilleren vælge mellem 2 muligheder.
  • Bonusindsats: Når aktiveret bliver Bonusmåleren automatisk fyldt helt op, hvilket aktiverer Gratis Spins.
  • Bonusindsatsen spilles med 81x den samlede indsats. Prisen for Bonusindsatsen reduceres, når en diamant føjes til Bonusmåleren.
  • G.O.A.T-chance: Afhængig af spilprisen kan spilleren øge chancen for, at G.O.A.T-symbolet forekommer under spillet.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Gælder fra den

Dag:07

Måned:01

År:2022

Seneste opdatering: 26-01-2022