Jurassic World Raptor Riches

Om dette spil

• l Detteer et slotspilmed5hjulog3rækker.
  • l Spilletsformåler at ladehjulenespinne, såsymbolernelander påforskellige kombinationer.
  • l Vinderkombinationer fremhævespåhjulene, ogudbetalingentildeles.

Såden spilles spillet

• l Saldoenvisesivalutaoger tilgængeligt ikonsolbjælken.
  • l Vælgbet påenmobilenhedvedat trykkepåbet-ikonet eller bet-området. l Vælgbet viahovedmenuenpåskrivebordet eller påkonsolbjælken. l Klikogtrykpåspin-knappenfor at drejehjulene.
  • l Vælgstopknappenfor at standsedet aktuellehjul-spin. Dettekanogsågøresvedat klikkeeller trykkepåhjulene. Dettehar ikkeindflydelsepåspin-resultaterne.
  • l Hvisdener aktiveret iindstillinger, kandutrykkepåmellemrumstastenfor at spinne eller stoppe.
  • l Når hjulenestopper, fremhævesvinderkombinationer. Gevinstbeløbet visesi gevinstfeltet. l Hvisder ikkeer nogenvinderkombination, afsluttesspillet.

Payline-regler

• lSpillet indeholder 20paylines. l Antallet af spilledepaylineser fast.
  • lEnpaylineer et mønster beståendeaf tilstødendesymbolpositioner, der danner enlinje påhjulene. l Payline-gevinster løber fravenstremodhøjreogstarter pådet førsteslothjul.
  • lUdbetalingaf payline-gevinster bygger pådet placeredestartbet. l Størrelsenpåudbetalingenafhænger af denfremkomnevinderkombination.

Regler for udbetaling

• l Størrelsenpåudbetalingenafhænger af denfremkomnevinderkombination.
  • l Densamledeudbetalinger densamledemængdeaf allepayline-gevinster ogscattergevinster iet spin.
  • l Hvisflerevinderkombinationer lander påenpayline, er det kundenhøjestegevinst, der udbetales. l Kundenhøjestevinderkombinationtildelespr. symbolkombination.

• l Udbetalingstabellenviser udbetalingenfor hver symbolkombinationbaseret pådet aktuellebet.

Wild-symboler

• l Wild- ogindoraptor-wild-stak-symbolerneer wild-symboler.
  • l Wild-symboler kanerstatteallesymboler ivinderkombinationer undtagenjackpotudløsersymbolet oggratisspin-scatter.
  • l Wild-symboler erstatter ikkeindoraptor-wild-stak-symboler for at udløsere-spinfunktionen. l Wild-symboler kandukkeoppåhjul2, 3, 4og5.
  • l Delvist landedeindoraptor-wild-stak-symboler nudger for at fyldeet hjulogudløser respin-funktionen.

Gratis spin-scatter

l 3gratisspin-scatter udløser gratisspin-hjulfunktionen. l Gratisspin-scatter kanforekommepåhjul1, 3og5. l Gratisspin-scatter kanikkeerstattesaf et wild-symbol. l Kundet højestegevinstbeløbudbetalesfor scatter-symbolkombination. l Symbolet viser sigkunibasisspillet.

Gratis spin

• l Land3gratisspin-scatter for et spinaf gratisspin-hjulet. l Gratisspin-hjulet afgør antallet af tildeltegratisspin. l 1spinaf gratisspin-hjulet tildeles.
  • l Under gratisspin-funktionen, vildelvist landedeindoraptor-wild-stakkenudgefor at fyldeet hjulogudløsere-spin-funktionen.
  • l Allespilledebetsoglinjer er desammesomidet spin, der udløstefunktionen. l Gratisspinkanikkeudløsesfleregange.

Win Booster™-regler

• lDukanvælgeat aktivereeller deaktivereWinBooster™ ibasisspillet. l Jackpot-værdier øges, når WinBooster™ er aktiveret.
  • lDet boostedebet består af dit nuværendebet + et ekstrabet. l Det ekstrabet svarer til0,5gangedit nuværendebet.

Re-spin-funktion

• l Funktionenre-spinudløses, når indoraptor-wild-stakkenfylder et helt hjul. l Vedhvert re-spin, flytter indoraptor-wild-stakke1hjultilvenstre. l Re-spinfortsætter indtildensidsteindoraptor-wild-stakkeflyttesvækfrahjulene. l Densidstere-spinforekommer, når der ikkeer indoraptor-wild-stakkepåhjulene.
  • l Indoraptor-wild-stakke, gratisspin-scatter ogjackpot-udløsersymboler forekommer ikkeunder re-spin.
  • l Hvisjackpot-hjulet ogre-spin-funktionenudløsessamtidig, aktiveresjackpot-hjulet først.
  • l Hvisgratisspin-hjulet ogre-spin-funktionenudløsessamtidig, aktiveresgratisspinhjulet først.
  • l Densamledefunktionsgevinst tilføjesderefter tildinegevinster.

Multiplikatorspor

• l I basisspillet starter re-spin-gevinstmultiplikatorenpå1ogøgestil2, 3, 4, 5vedhvert respin.
  • l InbasisspilmedWinBooster™ starter re-spin-gevinst-multiplikatorenpå1ogøgestil 2, 3, 5, 10vedhvert re-spin.
  • l Højerere-spin-gevinstmultiplikatorer tildelesunder gratisspin.
  • l I gratisspinstarter re-spin-gevinstmultiplikatorenstarter på1ogøgestil2, 3, 5, 10for hvert re-spin.
  • l I gratisspinmedWinBooster™ starter re-spin-gevinstmultiplikator på1ogøgestil3, 5, 10, 20vedhvert re-spin. l Det aktivespilområdeogmultiplayersporet nulstillesistartenaf hver satsning.

Jackpot-hjul

• l Jackpot-udløsersymboler kanforekommeover allesymboler undtagenindoraptor-wildstakkeoggratisspin-scatter-symboler.
  • l Vedethvert spin, hvor der indkasseresjackpot-udløsersymboler, er der enchancefor at udløseet spinaf jackpot-hjulet. l Jackpot-hjultildeler 1af 5garanteredejackpots. l Det landedehjul-segment viltildeledendertilknyttedejackpot.
  • l Dengrafiskeindsamlingspokalispillet er kuntilvisuelunderholdning, ogpåvirker ikke

somsådantildelingenaf enjackpot.

Bet-valg

• l Hvert spillet spinkoster et samlet bet-beløb.
  • l Vælgbet påenmobilenhedvedat trykkebet ikonsolbjælkeneller vedat trykkepåbetikonet.
  • l Det samledebet er baseret pådet placeredestart-bet ganget medprisenpådespillede paylines.
  • l Vælgdit bet påkonsolbjælkenmedøge- ognedsætte-ikonernepåkonsolbjælken. Du kanogsåvælgebet frahovedmenuenvedhjælpaf bet-ikonet eller vedat klikkepåbetområdet.

Indstillinger

• l Panelet Indstillinger giver adgangtilflerespilindstillinger.
  • l For at fåadgangtilpanelet Indstillinger, skalduåbnehovedmenuenogvælgeikonet

Indstillinger. l Dukanvælge, hvilkeindstillinger duviltændeogslukkefor. l IndstillingenHurtigt spinøger spin-hastighedenpåslothjulet. l IndstillingenAllelydestyrer allelyde, bådespil- ogbaggrundslyde.

• l Spillyde-indstilligen styrer konsol- ogspinlyde, såvelsomlydefor vinderkombinationer og-sekvenser. (Kunaktiveret, hvisAllelydeer TIL.)
  • l Baggrundsmusik-indstillingen styrer baggrundsmusikken. (Kunaktiveret, hvisAllelyde er TIL.)
  • l IndstillingenMellemrumfor at spinnelader digspinnehjulet medtastaturets mellemrumstast.

Ikoner

• l Autospil

l Hovedmenu

• l Tilbage

• l Dekrement

• l Inkrement

• l Bet

• l Hurtigt spin

• l Slålydfra/ Slålydtil

• l Ansvarligt spil

l Spillerbeskyttelse

l Loyalitet

• l Spilhistorik

• l Transaktionshistorik

• l Bank

l Indstillinger

• l Udbetalingstabel/ Information

• l Hjælpefiler

• l Lobby

• l Kassér l Nogleaf disseindstillinger vilmuligvisikkeværetilgængeligefor dig.

Yderligere oplysninger

• l Nogleindstillinger ogfunktioner er måskeikketilgængeligeidettespil. l Driftsfejlannullerer alleudbetalinger ogspil.
  • l I tilfældeaf spilafbrydelsebliver densenestespilstatusvist, når duvender tilbagetil spillet. l Saldoener opdateret medvundet eller tabt beløb. l Resultaternefradet senestespinvises.
  • l Det er muligt at fortsættemedenhver igangværendefunktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • l Hvisenanmodningikkenår fremtilserverenindenafbrydelsen, bliver det forrigespils resultater vist.
  • l Eventuelleændringer af spillereglernevilbliveudført ioverensstemmelsemedde

gældenderegler.

Udbytte til spiller

• l Udbyttet tilspilleren(RTP) er denteoretiskestatistiskeprocentdelaf det samlede penge-bet iet spil, somudbetalessomgevinster over tid. l Værdiener fastlagt ogændresikke. l Dettespilhar enUTS på96,02%.
  • l Når WinBooster™ er aktiveret, bliver UTS 96,04%

Seneste opdatering: 22-09-2021