Xmas Magic

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Xmas Magic er et videoslotspil med 5 hjul. Der kan aktiveres op til 50 linjer, linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3, 4 osv.).

Spillet indeholder et wild-symbol (Golden Gift Box), som kan lande på hjul 2-5. Dette wild-symbol kan hjælpe med at danne vinderkombinationer ved at erstatte et hvilket som helst andet symbol bortset fra scatter-symbolet (Santa Claus).

3 spredte Santa Claus-symboler, der forekommer hvor som helst på 1.-3. hjul, vil udløse en gevinst på 4 gange den samlede indsats plus en serie på 10 Free Spins. For hvert Free Spin føjes 2 nye wild-symboler til hjul 2-5. De senest tilføjede wild-symboler stables ovenpå eksisterende jokersymboler for at føje til stakken af jokere på hvert hjul og øge chancerne for at danne vinderkombinationer. Der kan udløses 10 ekstra Free Spins under alle Free Spins, hvilket giver spilleren chancen for at vinde i alt 20 Free Spins i træk med konstant voksende stakke af wild-symboler for en samlet, mulig gevinst på 1.000.000 mønter!

Symbolet med høj udbetaling, der forestiller en Mistletoe, vises altid i en stak på fire symboler i hovedspillet samt i Free Spins. Når der udløses Free Spins, vil der vises et tilfældigt udvalgt, ekstra symbol med høj udbetaling i stakke på 4 under hele serien.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk for en samlet gevinst på op til 2.500 mønter.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.50%

Handlinger

• Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
  • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
  • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
  • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
  • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
  • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
  • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 21-11-2019