Champions of Rome

Velkommen til Champions of Rome videospilleautomaten med Gladiator Funktion, Training Free Spins, Deathmatch Free Spins og muligheden for at købe dem.

OM SPILLET

Champions of Rome er en videospilleautomat med 5 hjul og 20 gevinstlinjer fra venstre. Spillet har 10 regulære symboler (3 højværdi symboler, 3 mellemværdi symboler og 4 lavværdi symboler), wild symbol, Beast symbol og et Free Spin symbol.

Gladiator Funktionen

Gladiator Funktionen bliver aktiveret ved at ramme 2 Free Spin symboler i basisspillet samt på hvert Free Spin. Når funktionen er aktiveret, bliver en af de følgende 3 våben kastet på hjulene, og tildeler 4 wilds.

• The sword giver en 2x1 og 1x2 wild på hjulene. (Rød Gladiator)

• The mace giver en 2x2 wild. (Grøn Gladiator)

• The trident giver 4 tilfældige wilds. (Blå Gladiator)

Free Spin Tilstande

Når spillerne rammer 3+ Free Spin symboler, vil de have muligheden for at vælge mellem 2 forskellige Free Spin tilstande. Når spillerne har valgt deres tilstand, vil et tilfældigt Gladiator symbol blive valgt til at erstatte alle højværdi symboler. Deres våben vil blive brugt én gang hvert spin til at tildele 4 wilds. Free Spin symboler forekommer ikke i Free Spins, i stedet for er der et Beast symbol, som can lande på hjul 2, 3 og 4 (kun 1 Beast symbol kan lande der for hvert spin). Når Gladiatoren rammer en wild på Beast symbolet, vil spilleren blive tildelt 1 ekstra Free Spin. Alle Free Spins bliver spillet med de samme linjer og møntværdi som i det aktiverende spil.

• 3 Free Spin symboler udløser Free Spins + 20 mønter

• 4 Free Spin symboler udløser Free Spins + 300 mønter

• 5 Free Spin symboler udløser Free Spins + 12 000 mønter

Training Free Spin Tilstand

Disse er 8 regulære Free Spins, hvor hjulet spinner automatisk indtil spilleren løber tør for Free Spins, hvorefter deres gevinst udbetales.

Deathmatch Free Spin Tilstand

Der er 3 forskellige Deathmatch tilstande. Hvert af dem har et gevinstmål på 450 mønter. Hvis målet nås, bliver gevinsten tildelt med en multiplikator. Hvis møntgrænsen ikke nås, mistes alle Free Spin og multiplikatorer, og en trøstepræmie tildeles. Mønter vundet i det aktiverende spin og den samlede gevinst multiplikator er ikke inkluderet i gevinstmålet. Deathmatch tilstande er som følger:

Level 1

• 7 Free Spins

• x2 multiplikator

Level 2

• 6 Free Spins

• x3 multiplikator

Level 3

• 5 Free Spins

• x4 multiplikator

Trøstepræmie

Hvis spillerne ikke vinder mindst 450 mønter i Deathmatch, vil de blive tildelt en trøstepræmie. De mulige præmier er som følger:

• 40 - 200 mønter

• 5 Training tilstande Free Spins med den samme Gladiator som bliver brugt i Deathmatch Free Spins

Køb Free Spins

Spillere kan betale 1000 mønter for at købe Free Spins.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg møntens pålydende værdi.

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er i rækkefølge, kan du finde møntværdien i gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination pr. linje.

• Ovenstående inkluderer ikke Free Spin eller Beast symboler. Alle gevinster fra scatter symboler bliver tilføjet til den samlede gevinst, og tæller det samme som gevinstlinje møntgevinster.

• Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.

• Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik/tryk på ikonet for indstillinger for at udvide eller sammenfolde menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spillefunktioner og informationer om gevinstlinjerne.

• Spilindstillinger – Skift spilhastighed, lydniveau og andre indstillinger.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er aktiv på spiludbyderens hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Mute – Slukker eller tænder for lyden.

SPILPANEL

• Linjer – Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.

• Mønt Værdi – Skifter indsatsstørrelsen ved at skifte møntværdien. For at veksle enhver indsats eller gevinst til din egen valuta, gang møntantallet (20) med møntværdien.

• Indsats – Indsatsen er altid 20 mønter per spin. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Max Indsats – Sætter møntværdien til den højest mulige. Klik på knappen en gang mere for at sætte den tilbage til det oprindelige.

• Spin Knap – Starter spillet. Når hjulet spinner, bliver spin knappen til en Stopknap. Ved at klikke på Stop Knappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

• Balance – Viser spillerens saldo. Ved at trykke på feltet skiftes mellem mønt- og pengeværdi.

TILBAGEBETALINGSPROCENT (RTP)

• Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.4%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGERE INFORMATION

• Hvis en spillers spil afbrydes under et spil, kan spilrunden genspilles, hvis spillet genstartes inden for en time efter spillet blev afbrudt. Efter den tid, vil alle gevinster fra et afbrudt spil blive tilført spillerens konto. Hvis spilleren fravælger at genstarte spillet, vil gevinster blive tilføjet spillerens konto med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte din spiludbyders kundesupport.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt gevinster blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1.0, fra dato 14/02/2019. For at se tidligere versioner, bedes du venligst bruge kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

• Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 26-05-2022